Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?
Mázsa alatt ismerkedem... Itt a stílussal lehet baj.
Mert én azt szoktam mondani, hogy a magas férfiak tetszenek, nem azt, hogy porbafingók, tipli van. Az ilyen stílus annyira taszító, hogy a magas férfiaknak is lejönne, hogy milyen hányás ember, aki ilyet ír.
Én sem értem, hogy mit kell itt vergődni.
A nagymellű nők tetszenek? Húzd jobbra tinderen a nagymellű nőket! WOOOOOOW
A nőnek a magas férfiak tetszenek? Ha látja, a képeiden, hogy alacsony, vagy nem húz jobbra. WOOOOW
Matchetek van, de nem ír vissza? Akkor elengeded, és mész a következőre. Még a kommentek elején leírtam, hogy nálam pl mi az oka (gyorsan húzogatom az embereket, és sajnos sok olyan is jobbra kerül, aki tüzetesebb megtekintés után nem tetszik, és ezt már tényleg ciki elmondani). Én sem vagyok rá büszke, de ez a Tinder. El kell fogadni, ahogy én is elfogadom, hogy sokan nem írnak vissza. Mész a következőre.
Gyanítom, hogy ez az egész megkeseredés kiül a külsőtökre, és már csak azért sem húznak jobbra/írnak vissza.
"A nőnek a magas férfiak tetszenek? Ha látja, a képeiden, hogy alacsony, vagy nem húz jobbra. WOOOOW"
Ez sem igaz. Összepárosodunk, utána lekoptat, hogy alacsony vagyok. Wooow. Pedig ott az infóban a magasságom.
51
Nem kell ezt túlgondolni. Ha egy férfi meghatároz egy mellméretet és egy testsúlyt, ha szépen írja, akkor is elhordják a fenébe a nők.
Erre írtam, hogy nekik lehet paramétereket szabni, nekünk nem. Ezek tények. Szerintem teljesen érthető amit írtam. Minek ezt körbenyaldosni még vagy hatszor? Akkor is ez a vége.
Akkor gondolom nem olvasta el. Jobbra húzott mert nem néztél ki rosszul. Ráírtál, elolvasta a profilodat, és látta, hogy alacsony vagy.
Mese vége.
55
Ezen a fene se akadna fent, ha a nő profilján ne lett volna nagy betűkkel, hogy "OLVASD EL AZ ADATLAPOM".
Nem mindenki észlény :)
Ez sem igaz. Összepárosodunk, utána lekoptat, hogy alacsony vagyok. Wooow. Pedig ott az infóban a magasságom.
Mert a nők agyilag zoknik (tisztelet a kivételnek) és csak a képet nézik. Utána jön a többi szűrő.
"Nem kell ezt túlgondolni. Ha egy férfi meghatároz egy mellméretet és egy testsúlyt, ha szépen írja, akkor is elhordják a fenébe a nők."
Erre mondtam, hogy írj ki kérdést, bizonyítsd, amit állítasz.
És tisztázd, hogy mit jelent az "elhordják a fenébe", mert az, hogy rámutatnak, hogy 46 kilós nőnek ritkán van D-s kosara, az helyileg nem a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!