Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?
Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.2020. dec. 6. 20:47
71/73 anonim válasza:
Én vitatkoznék ezzel.
Sokszor írok, és néha van hatása is.
De szerintem még több az olyan, aki csak olvas, nem ír - viszont felfogja a dolgokat, és jól jön neki.
72/73 anonim válasza:
Jó kérdés, hogy kivel érdemes leállni vitatkozni.
A "térdre" típusú nickkel nem. Még akkor sem, ha egyébként meg tudnád győzni az igazadról. Ugyanez igaz a mocskolódókról. Egyszerűen nincs annyi energiám, hogy ilyesmier fordítsam.
Viszont volt már pár beszélgetőtársam itt, akivel zseniálisan, magas szívonalon elvitarkoztam privátban is, pedig nem nagyon értettünk egyet. Kár, hogy ilyen embereket nehéz találni.
73/73 anonim válasza:
#régenmindenjobbvolt!
(az a baj, hogy mi is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!