Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány a rossz előítélete miatt nem akar velem randizni/beszélgetni személyesen?
Már rég nem aktuális, de azért leírom...
"Tudom, hogyha eljönne velem érezné idővel, de így nem fogja." Hú, ezektől rosszul vagyok. Örülj, hogy nem használ ki, nem hiteget a csaj, hanem kerek-perec megmondja, hogy nem akar tőled barátságon kívül semmit. Hát nem ez a fajta korrektség az, amit annyira elvártok? Ja, hogy ilyenkor már nem tetszik? :D Honnan a bánatból tudhatnád te, hogy mit fog ő érezni??? Van önbizalmad, látom. :D Nem bántásból mondom, de az ilyen fiúktól/férfiaktól én is menekülök. Egy értelmes lány/nő hadd döntse már el, kivel szeretne randizni! Ő tudja, hogy vonzódik-e hozzád vagy sem! Nem te fogod eldönteni! Így csak simán megutáltatod magad vele... Az meg, hogy nem akarja, hogy megváltozz, csak még inkább azt jelenti, hogy egy normális lányról van szó, mert egy csomó pasinak az a baja, hogy a nő meg akarja őt változtatni. Tehát a leírtak alapján egy értelmes, normális, korrekt, öntudatos lányról van szó, aki tudja mit akar/mit nem akar. Az meg mindegy, ha a lelkedet is kiteszed érte, mert attól még senki nem lesz szerelmes a másikba. Ez nem így működik. Senki nem tudja ezt befolyásolni. Senki nem maga dönti el, kivel és mikor esik szerelembe!!! Szeretni már úgyis szeret téged (barátságból), tehát a szeretet maga megvan, de mindegy mit teszel, szerelmes attól még nem lesz beléd (valószínűleg...mert ugye csodák léteznek :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!