Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy lányt akibe szerelmes vagyok de ő látni és hallani sem akar rólam és lehet hogy semmit nem jelentek neki, rossz esetben még játszadozik is, és teljesen közönyös? 26 F
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom már elérni sem.
Soha nem adom fel, de reménytelenebb kétségbeesett pillanataimba néha már eszembe jut az öngyilkosság is.
2014. febr. 16. 18:09
1/12 Ahol megállt az idő válasza:
Önmagaddal,nem kellenek ide praktikák.:)
Az öngyilkosságot meg felejtsd el.
2/12 anonim válasza:
Valószínűleg sehogy, lépj túl és keress egy másik lányt
3/12 A kérdező kommentje:
Soha nem fogok rajta túllépni és soha nem adom fel
2014. febr. 16. 18:11
4/12 anonim válasza:
Mit rontottál el? Nem akar beszélni veled?
5/12 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs egyszerűen csak beleszerettem és szeretem és ezt ki is mutatom többféleképpen ahogy csak tudom első találkozásunk után elmélyült de ő passzív néha beszélünk és akkor látszólag van reményem
2014. febr. 16. 18:30
6/12 anonim válasza:
Akkor hajrá,sok sikert neked!:)
Ha nem rontottál el semmit,akkor nem tudom,hogy mi a gond.
7/12 A kérdező kommentje:
Bár elnyerném a szívét. Feleségül venném és boldoggá tenném, nagyon hasonlítunk, de egyenlőre elég plátói és reménytelen minden talán ha újra tudok vele beszélni visszatér az életkedvem és a reményem is újra
2014. febr. 16. 18:50
8/12 anonim válasza:
Hát beszélj vele (akár interneten is). Ne várd a sült galambot.:)
9/12 A kérdező kommentje:
Interneten nem méltat válaszra, csak telefon maradt ha néha felveszi
2014. febr. 16. 19:08
10/12 GarabonciásLány válasza:
Van, aki nem szereti, ha egy srac nagyon nyomul... Nem tudom, milye a kapcsolatotok, de az is lehet baj, ha tul sokszor hivod vagy irsz neki, es o ezt fojtogatonak talalja.
Ha tenyleg hasonlitotok es ennyire szereted, csak jo sulhet ki belole a legvegen, ne add fel, az ongyilkossag meg hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!