Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rossz ha osztálytársba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz ha osztálytársba vagy szerelmes? Nekem elég nehéz lenne egy ismeretlen lánnyal beszélgetni mint 1 ismertel.13/f

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
ugyse őt fogod feleségül venni, szal tökmindegy
2010. febr. 2. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül rossz, mert könyebben ismerkedtek, sokat vagytok együtt..de viszont ha szakítotok, akkor is nap mint nap egymást kell nézni...
2010. febr. 2. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a dolog viszonzatlan, akkor elég rossz, hogy nap mint nap látod, hogy másokkal flörtöl és te nem érdekled. Vagy ha összejöttök és csúnya szakítás lesz a dologból, szintén ciki lehet, hogy találkoznotok kell mindig.
2010. febr. 2. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen de gondolj bele ha szaitottok az egész osztály rajtatok fog csámcsogni és nagy valószínűéggel megtáljátok egymást aztán meg milyen jóóó lesz már a fél napot vele tölteni...én már jártam osztálytársammal és amióta szakitottunk csak szívózunk egymásssal....és nem ajánlom,dehát 13vagy előtted az élet....

15/L

2010. febr. 2. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz, mi már másfél éve járunk, pedig osztálytársak vagyunk. És örülök ennek, mivel többet lehetünk együtt, illetve féltékeny ember révén aggódnék folyton, ha nem tudnám mit csinál a suliban:)
2010. febr. 2. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
azért,mert ha szakításra kerül a sor, akkor egymás fejét bámuljátok.. érted.
2010. febr. 2. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
ezt énsem értettem, de aztán beugrott, hogy tényleg mindig vele vagy, és ha szakításra kerül a sor, akkor ahelyett hogy gyorsan túltennétek magatokat rajta, pont az ellenkezője fog történni, és nem lenne annyira kellemes az hiddel... Bár hallottam már olyat is, hogy 8ban összejöttek (egy suliba jártak) és még most is, együtt vannak, pedig mindketten fősulisok. :)
2010. febr. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!