Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy lányt akibe szerelmes vagyok de ő látni és hallani sem akar rólam és lehet hogy semmit nem jelentek neki, rossz esetben még játszadozik is, és teljesen közönyös? 26 F
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom már elérni sem.
Soha nem adom fel, de reménytelenebb kétségbeesett pillanataimba néha már eszembe jut az öngyilkosság is.
2014. febr. 16. 18:09
11/12 anonim válasza:
egyáltalán kapcsolat ez?...
úgy tűnik nem viszonozza az érzelmeidet...
én is voltam már szörnyen szerelmes, azt hittem, ő életem párja lehetne, mindent megadtam volna érte és neki - most pedig fél éve van párom és ő a mindenem, nem pedig az, akiről azt hittem, örök
mennyi ideje tart ez?
ha hetek óta, van esélyed, és akkor csak nem szereti a nyomulást
ha hónapok óta, valószínűleg sosem lesz a tiéd, hiába nem adod fel sohasem, a szív nem ilyen dolog, egy ember érez, és az érzéseket nem lehet akarattal előhozni valakiből
12/12 anonim válasza:
Ha nem valaszol, oka van. Ha nem adodfel es nyomulsz eloelőbb utóbb zaklatasnak érzi majd, a végén meg utálni fog. Nekem ez a tapasztalatom. Évek óta irkal valaki, soha nem valaszolok és teljesen elegem van belőle pedig megmondtam hogy hagyjon. Keress valakit aki értékel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!