Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az rossz hogyha még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rossz hogyha még nem voltam szerelmes?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, tudom hogy "korai" ilyet kérdezni, de már minden ismerősöm volt szerelmes legalább egyszer. Na jó, ilyen kis gyerekszerelmem amely élettartalma úgy nagyjából két hét volt, olyanom volt..

Belém is voltak már szerelmesek, őszintén nem tudom hogy mit ettek rajtam, de a lényeg hogy mindkettőt visszautasítottam. Más már ilyenkor az első csókon is túl van, nekem még az sincs meg.. Néha úgy érzem hogy egyedül fogok meghalni 69 macska társaságában, pedig nem is vagyok oda meg vissza a macskákért.

Nem nyafogni akartam, csak egyszerű válaszokat várok... vagy sem.

2013. jan. 9. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz.

14 éves vagy.Előtted az élet.Nincs bajod.Lesz majd olyan idő amikor azt kívánod bárcsak ne lennél szerelmes

2013. jan. 9. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

14 évesen? Örülj neki hogy nem kell dolgoznod és a szüleid tartsanak el...

Inkább a sulival foglalkozz hogy legyen is belőled valaki te szerencsétlen gyerek...

2013. jan. 9. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
akarom írni.. tartanak
2013. jan. 9. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

én is 14 éves vagyok

és szerintem egyártalán nem baj .. majd leszel

2013. jan. 9. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy,de szerintem még teljesen korai ilyesmiken agyalnod.Leszel Te még szerelmes,halálosan,fogsz Te még szenvedni,lesznek még ebből gondjaid,problémáid,lesz szerelmi bánatod,csalódásod,és persze rengeteg élményed is.Ne siettess semmit!
2013. jan. 9. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:

névnamenick:

tudom és a tanulásra koncentrálok már amikor tudok, tudom hogy gyerek vagyok, ott feltüntettem a korom és hogy tudom hogy korai ilyet kérdeznem, de mint általában az emberiséget, engem is hajt a kíváncsiság és kíváncsi vagyok milyen érzés szerelmesnek lenni, ennyi. Kell valami reális cél is az életben nem? Szerintem igen..

2013. jan. 10. 16:57
 7/7 nimloth válasza:

Még én sem voltam. Ráérsz.

21/L

2013. jan. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!