Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?
18: rám is írt már rám nő így, hogy érdekli a téma, de az oldalon már nagyon eltértünk az eredeti felvetéstől, folytassuk. Elég sokáig beszélgettünk, bár a korkülönbség miatt nem volt semmi másra esély a kölcsönös szimpátián kívül.
De ez kb yeti kategória. Tudod, mindenki hallott már róla, de látni nagyon kevesen látták, azokról is kiderül általában, hogy kamuznak :)
#19 Persze hogy azért ír vissza, mert puncit akar.. ez nem baj, így működtök. :) Ezen azért túl lehet lépni egy idő után, és többekkel volt hosszas és szórakoztató beszélgetésem, akkor is ha elmondtam hogy nem ugrok a nyakába.
Aki nőként kicsit is értelmes, kíváncsi, az a nemedtől függetlenül fog veled beszélgetni, mert érdekli amiről beszélni akar. Nem minden a férfi-nő dologra megy ki. Egy sima beszélgetésből jönnek utána ezek a dolgok.
Tuti itt voltam 9 éve is, de nem rémlik, hogy jobb lett volna, sőt. Régebben sokkal több gusztustalan privátot kaptam.
Nem szoktam emberekre írni, a kivétel az, amikor egyszer egy orvosra, máskor egy betegségre kérdeztem rá, és nem akartam nyilvánosan.
Nekem tele a nemlétező tököm azzal, hogy valaki ír nekem, és érzem, annyira érzem, hogy a véleménye csak egy ilyen elhadart, mellékes töltelék. Veszek egy mély levegőt, válaszolok, és ez beleegyező magatartásnak minősül, mert megint jön a sok szmájlis, kétszavas válasz, majd hogy amúgy mekkora a mellem. És ha megírom korrekten, hogy nem akarok a mellemről beszélni, akkor megkapom, hogy megkeseredett vagyok. Nem tudom, ezek milyen nőkkel beszélgetnek amúgy, akik agyatlanul, vihogva beszélnek a mellükről.
"még arra sem képesek, hogy egy : nem egymást keressük, bocsánat-ot írjanak"
Erre többször megkaptam, hogy nem én döntöm el, hogy ő kit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!