Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
72%

18: rám is írt már rám nő így, hogy érdekli a téma, de az oldalon már nagyon eltértünk az eredeti felvetéstől, folytassuk. Elég sokáig beszélgettünk, bár a korkülönbség miatt nem volt semmi másra esély a kölcsönös szimpátián kívül.

De ez kb yeti kategória. Tudod, mindenki hallott már róla, de látni nagyon kevesen látták, azokról is kiderül általában, hogy kamuznak :)

2020. dec. 6. 21:23
 22/73 anonim ***** válasza:
28%
A kedvencem az, amikor több hete beszélgetsz a csajjal, szinte már hozzád menne feleségül annyira jól kijöttök. Aztán kér egy képet, te naívan azt hiszed h már nem ronthatsze l semmit, mert szinte beléd esett, aztán meglát és soha a büdös életbe nem ír már vissza neked, akárhogy is kérleled. Vagy tucatszor jártam már itt így nőkkel. ÉS nem vagyok ronda, tök átlag pasi vagyok mindenki szerint, totál semleges. De aki nem jópasi, az elbukik majd mindig a neten. Élőben másabb, ott nem tud csak úgy menekülni a nő...
 23/73 anonim ***** válasza:
84%
Öcsém, te 9 éve jársz ide? Az igen :/
 24/73 anonim ***** válasza:
94%
#20: szerintem, ha nem vagy naiv, kevés kivételtől eltekintve majdnem mindenki reménykedik folytatásban. 🙂
2020. dec. 6. 21:24
 25/73 anonim ***** válasza:
95%

#19 Persze hogy azért ír vissza, mert puncit akar.. ez nem baj, így működtök. :) Ezen azért túl lehet lépni egy idő után, és többekkel volt hosszas és szórakoztató beszélgetésem, akkor is ha elmondtam hogy nem ugrok a nyakába.

Aki nőként kicsit is értelmes, kíváncsi, az a nemedtől függetlenül fog veled beszélgetni, mert érdekli amiről beszélni akar. Nem minden a férfi-nő dologra megy ki. Egy sima beszélgetésből jönnek utána ezek a dolgok.

2020. dec. 6. 21:25
 26/73 anonim ***** válasza:
91%
#25nek. #11 vagyok. Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem fantáziálok el folytatásról néha, ám az a különbség, hogy ennek nem, vagy csak mahyon kulturált formában adok hangot. A nők zöme itt pedig kialakitott a sok gyökér miatt egy automatikus védelmi rendszert, akár keresztkérdésekkel, shit tesztekkel, és ha nem úgy válaszolsz, ahogy ő megálmodta, lehetsz te Einstein, meg pszichológus is, olvasottságot, tanultságot, műveltséget tekintve, megspékelve ezt azzal, hogy mondjuk jóképű vagy, mint én is, kukázni fog. Tehát itt az értelmes szop a loser miatt. F
2020. dec. 6. 21:29
 27/73 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem itt akarnak ismerkedni..
2020. dec. 6. 21:29
 28/73 anonim ***** válasza:
78%
#26 Nézd, ez a fórumozás átka. Élő benyomást nem tudsz tenni, így nehéz kitűnni a sok levélíró közül. Aki nem nyitott az ismerkedésre, vagy csak hajat növeszteni jár ide, azzal nem lesz semmi.
2020. dec. 6. 21:31
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

Tuti itt voltam 9 éve is, de nem rémlik, hogy jobb lett volna, sőt. Régebben sokkal több gusztustalan privátot kaptam.

Nem szoktam emberekre írni, a kivétel az, amikor egyszer egy orvosra, máskor egy betegségre kérdeztem rá, és nem akartam nyilvánosan.

Nekem tele a nemlétező tököm azzal, hogy valaki ír nekem, és érzem, annyira érzem, hogy a véleménye csak egy ilyen elhadart, mellékes töltelék. Veszek egy mély levegőt, válaszolok, és ez beleegyező magatartásnak minősül, mert megint jön a sok szmájlis, kétszavas válasz, majd hogy amúgy mekkora a mellem. És ha megírom korrekten, hogy nem akarok a mellemről beszélni, akkor megkapom, hogy megkeseredett vagyok. Nem tudom, ezek milyen nőkkel beszélgetnek amúgy, akik agyatlanul, vihogva beszélnek a mellükről.

"még arra sem képesek, hogy egy : nem egymást keressük, bocsánat-ot írjanak"

Erre többször megkaptam, hogy nem én döntöm el, hogy ő kit keres.

2020. dec. 6. 21:32
 30/73 anonim ***** válasza:
84%
#24: Érthető, de pl. egy jó beszélgetésből bármi alakulhat, de csak azért, mert "kell már valaki", "végre visszaírt valaki" nem kell erőltetni, hogy mindenképp legyen belőle valami. Ezt csak arra mondom, hogy én többször tapasztaltam ezt a pánikszerű felfogást itt, pedig lehet, hogy egy "haverkodás" célravezetőbb lenne. Tudom, hogy ez több időt is jelent, és nem kell friendzone-ban maradni örökké, meg eltűrni a talont, csak azért gondoltam jelzem, hogy én pl. ezt tapasztaltam itt többször is, hogy már minden mindegy, lány, visszaír, akkor ennyi elég is. Én pl. ilyenkor elköszönök.
2020. dec. 6. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!