Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
43%
#30: ez jogos. De alapvető problémák vannak itt önismeret, emberismeret temakorben is. Oké, vannak a gyökerek. Kukázd. De ne azt, aki értelmes és még csak jelét sem mutatja annak, hogy neki már mindegy ki, csak lány legyen. Hidd el, vannak itt konzervatív, klasszikus értékrendű feffiqk5is, akik nem savanyodtak be a kudarcaik ellenére. Azt nem értem, ha ilyenre vágyik sok nő, aki mondjuk totál egyedül is van, miért nem ragadja meg az alkalmat? Aki ismerkedni akar, az bárhol megteszi. Az a baj, hogy nagyon gyanakvó mindenki, ami valahol érthető, de rengeteg lehetőség megy el így.
2020. dec. 6. 21:38
 32/73 anonim ***** válasza:
30%
Konzervatív, klasszikus értékrendű?
2020. dec. 6. 21:42
 33/73 anonim ***** válasza:
100%

#31: Nem lehet, hogy nem mindig találnak egymásra ezek a nők és férfiak? Mert úgy veszem észre, hogy én beszélek valamiről, ami nektek nem ismerős szitu, és ti is beszéltek valamiről, ami nekem nem ismerős szitu.

Nem rosszból írom, de mondjuk az utóbbi hetekben tényleg segítőkészen, aktívan válaszolgattam a kérdésekre, és 9-ből 9 fiú úgy írt rám, amire egyszerűen nincs energiám se válaszolni, annyira közönséges. (Meg tudnám mutatni a beérkezőimet...)

Szóval lehet az is baj, hogy egyszerűen rossz emberekkel beszélgetünk.(?) Talán már annyira sok lehet a felhasználó, hogy nehéz megtalálni a tényleg normális embereket.

2020. dec. 6. 21:44
 34/73 anonim ***** válasza:
Igen. Értelmes, tanult, művelt, hűséges partnert kereső, céltudatos, családcentrikus férfi.
2020. dec. 6. 21:44
 35/73 anonim ***** válasza:
87%

De te hol olvasod, hogy sokan konzervatív férfit akarnak, mikor a konzervatívat sokan "a nő helye a konyhában van, és kussoljon"-nal azonosítják? (Köztük én is.)

Értelmes, tanult, művelt, céltudatos, családcentrikus, hűséges partnert kereső (ő amúgy hűséges, vagy csak azt keres?) lehet liberális is.

2020. dec. 6. 21:47
 36/73 anonim ***** válasza:
22%

és 9-ből 9 fiú úgy írt rám, amire egyszerűen nincs energiám se válaszolni, annyira közönséges.

Pedig itt mikor van kérdés, mivel foglalkozol, mennyit keresel, akkor 30 ból 28 pasi mérnök és nettó 4-600 ezret keres. Szóval jó eséllyel a 9 pasi is mérnök és ilyen alpári volt veled szemben, vagy esetleg kamu lenne, hogy itt mindenki tehetős mérnök és csak retardált beteg fiúcska? Melyik az igazság?

2020. dec. 6. 21:48
 37/73 anonim ***** válasza:
0%
Értsd már úgy, ahogy kell. Konzervatív alatt igazi férfit érték, nem ilyen mai életképtelen macskajancsikat.
2020. dec. 6. 21:49
 38/73 anonim ***** válasza:
87%
Konzervatív alatt én szexista, alkesz, verekedős férfiakat értek, akik rossz helyesírással fasz-pina vicceken nevetnek facebook kommentekben.
2020. dec. 6. 21:51
 39/73 anonim ***** válasza:
20%
Akkor te nem vagy kellőképpen tanult, olvasott. A konzervatív szó jelentése más. Hagyjuk. Nem egy ligában játszunk.
2020. dec. 6. 21:52
 40/73 anonim ***** válasza:
69%

Konzervatív alatt én szexista, alkesz, verekedős férfiakat értek, akik rossz helyesírással fasz-pina vicceken nevetnek facebook kommentekben.

Hát nagyon nem, azok az alpáriak. A konzervatív a tisztelettudó, régi eszméket hűen követő talpig férfi.

2020. dec. 6. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!