Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért általában próbálok nemtelenül fogalmazni."

Ha ezt teszem (és gyakran ezt teszem), akkor a férfiak és a nők is megtalálnak (általában mindkét oldal mocskolódik :))

(bocs, az amint egy költői "amint" volt, de jogos, kicsit félreérthető)

2020. dec. 6. 22:28
 52/73 anonim ***** válasza:
100%

#51 Semmi baj, örülök, hogy tisztáztuk. :)

Nem is értem, hogy miért kell mocskolódni még privátban is. Nem elég tudomásul venni, hogy mindenkinek más a véleménye? Én erre nem pazarolnám az energiát.

Talán ezért is kevesebb a felhasználó, akik bele mernek kezdeni egy beszélgetésbe.

2020. dec. 6. 22:35
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

"Talán ezért is kevesebb a felhasználó, akik bele mernek kezdeni egy beszélgetésbe."

Szerintem ebben az is számít, hogy sok férfinél fordultak a prioritások. Én előbb dumálok, megismerek, aztán randira hívok, ha úgy alakul.

Ők meg randira hívnak anélkül, hogy tudnák azokat az apróságokat, hogy mennyi idős vagyok, milyen messze lakom, hogy néze ki... vagy konkrétan esetemben, hogy egyáltalán nő vagyok e :D

2020. dec. 6. 22:39
 54/73 anonim ***** válasza:
95%

"Pl nem számít a külső, a pénz, ezt a nők csicsergik itt."

Ezt nem írják a nők. Nem CSAK a külső számít, ezt írják. Olyat még nem láttam nőtől, hogy nem számít a külső. A pénz is számít, ezt is leírják, hogy egy szinten legyenek velük, ne tartsák el a férfit, és a közös programokat tudja a férfi finanszírozni (a saját részét).

2020. dec. 6. 22:43
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

#54 Igen, erről beszélek. A legtöbb férfi felhasználó nőt akar, mégpedig azonnal, nincs idejük, kedvük megismerni még azt sem, akire ráírnak. Röhej.

Amúgy a nemtelen válaszaim miatt, egyszer kaptam nőtől levelet, akinek mint férfi(!) nagyon szimpatikus voltam a gondolkodásom alapján. Nagy nehezen elhitte, hogy nem az vagyok. :D

2020. dec. 6. 22:48
 56/73 anonim ***** válasza:
86%

"régi eszméket hűen követő talpig férfi"

Ja, lusta, kiszolgálására váró, nőket elnyomó....

Kihagyom a fajtáját.

2020. dec. 6. 22:52
 57/73 anonim ***** válasza:
23%

56 azért a másik oldal védelmében is egy pár gondolat, hamár leírtam, hogy miért gázosak.

Rengeteg nő örömmel cicázik a férfiakkal, gyűjti a hódolókat, élvezi a figyelmet, gond nélkül elmegy veled kávézni, meginni egy italt, moziba, bármi... majd a végén közli, hogy "jah, azt hittem csak barátok vagyunk", "olyan aranyos vagy, hogy többet gondoltál ebbe" (esetleg ennek sokkal alpáribb változatai).

Ezek a férfiak (srácok?) megszokják, hogy a sokadik randin is kiteszik a lelküket, és a vége az, hogy kiderül, hogy a kettesben elmegyünk valahova a nőve dolog nem is randi volt. Legalábbis a nő szerint.

Az eredménye az, hogy úgy vannak vele, hogy akkor derüljön ki gyorsan a dolog, és már az első randin, vagy akár a randi előtt sürgetik azt, hogy akkor lesz valami vagy sem. Ami persze ugyanúgy kontraproduktív, de ettől még sokan nem így születnek, csak a sok cicázás eredményeként ilyenek lesznek.

Ha kicsit öregebb lennék, akkor most azt mondanám, hogy elszúrt egy világban élünk, de ezzel a múltba révedéssel még várok pár évet :D

2020. dec. 6. 22:53
 58/73 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt tapasztalom, de nem csak nőknél férfiaknál is.

5 éve még bármiről el lehetett beszélgetni itt akár férfi férfival, nő nővel vagy akár nő férfival. Voltak témák továbbvitték, most meg ugyan az a sablon kérdés, fikázás megy.

Egy normális beszélgetés nincs a kérdés alatt, de a privát se jobb... Ez elég szenny kategória lett emberek terén, a szex-et meg meg se merem nézni ebből kifolyólag, ha ez is ilyen szinten van.

2020. dec. 6. 22:54
 59/73 anonim ***** válasza:
100%
Én itt még értelmes levelet nem kaptam. Csak ostoba, buta, anyázó, dugni akaró pasiktól, a legtöbbjük egy mondatot sem képes leírni.
2020. dec. 6. 22:56
 60/73 anonim ***** válasza:
77%

#58 Én megértem, hogy férfiaknak sem egyszerű. De ez még mindig nem társkereső oldal, ha biztosan tudni akarja, hogy a nő azért beszélget vagy találkozik vele, mert párt keres, akkor menjen erre szolgáló platformra. De még az ott összehozott találkozók sem adnak garanciát arra, hogy az eredményes lesz, mindketten mondhatják, hogy nem egymást keresik.

Igazából egyik nemnek sem könnyű szerintem.

2020. dec. 6. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!