Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
86%

Én több férfival beszélgettem már, valakivel több is lehetett volna, mint hosszú levélváltások sora, de nem akartam, mert vagy nem tetszett külsőleg, vagy vagy messze lakott, így nem volt egy találkozó sem. Velük öröm volt csevegni.

Viszont ennél is több olyan levelet kapok, amire válaszolni sem érdemes, mert szinten aluli, mind tartalmát, mind stílusát illetően.

A legjobban azt utálom, mikor valaki nem is válaszol a kérdésekre, csak elolvassa, hogy melyik lehet a női felhasználó és ír egy pofátlan kérdést mondjuk, vagy a szokásos, "hol laksz, hány éves vagy?" kérdést dobja oda. Legalább erőltetné meg magát, hogy a válaszommal kapcsolatban próbál velem kapcsolatba lépni.

2020. dec. 6. 22:01
 42/73 anonim ***** válasza:
79%

"Konzervatív alatt én szexista, alkesz, verekedős férfiakat értek, akik rossz helyesírással fasz-pina vicceken nevetnek facebook kommentekben."

Tévedsz, ezen a héten már megtanultuk, hogy a konzervatív férfiak más férfiakkal házibuliznak, meg svédtornáznak :P

2020. dec. 6. 22:06
 43/73 anonim ***** válasza:
100%

38.

Magyarországon nagyon nem működik sem a "konzervatív" sem pedig a "liberális" kifejezés. Mindkettőről iszonyatos dolgokat képzel a másik tábor annak meglévő - és valóban helytelen viselkedésű - elemei miatt.

Ebben oroszlánrészt vállalt a magyar média (a mindenkori kormány ízlésének megfelelően, Fideszt alatt konzervatívabb, Mszp-szdsz alatt balliberális szemüvegen keresztül) és a politikai élet amelyek szándékosan hergelik a két tábort, hogy gyűlölködés legyen közöttük. Ezt sikerült is elérni. És egyiket sem lehet meggyőzni, hogy a másik nem olyan, mint ahogy bemutatják azt.

Olyan ez még, mint a mesterségesen felszított fővárosi - vidéki ellentét. Na ott is vannak olyan gondolatok egymásról, hogy rossz hallgatni. Züllött, füves, életről alig valamit tudó hipszter fővárosiak vs népviseletben járó karikás-ostoros, "még a pudingot is kolbásszal" parasztok elképzelés egymásról. Nagyszerű.

2020. dec. 6. 22:07
 44/73 anonim ***** válasza:
95%

41: "A legjobban azt utálom, mikor valaki nem is válaszol a kérdésekre, csak elolvassa, hogy melyik lehet a női felhasználó és ír egy pofátlan kérdést mondjuk, vagy a szokásos, "hol laksz, hány éves vagy?"

Vígasztaljon a tudat, hogy férfi vagyok, és amint nem rúgok páros lábbal a nőkbe, rögtön kapok egy tucat ilyen levelet én is :D

2020. dec. 6. 22:07
 45/73 anonim ***** válasza:
64%

#44 És miért jó neked belerúgni a nőkbe?

Egyébként nem vigasztal, mert ettől nem lesznek az ilyen felhasználók kevesebben. Néha ők is benézik :) ebből is látszik, hogy szinte mindegy nekik, csak nő legyen, totál kétségbeesett kereső üzemmódban vannak.

2020. dec. 6. 22:14
 46/73 anonim ***** válasza:
100%

45: akkor olvasd el még egyszer! Azt mondtam, ha nem rúgok a nőkbe.

Itt a GYk-n az a szokás, hogy férfiként az összs nőt le kell szólni, nőként meg a férfiakat.

Ha mondjuk egy kérdésnél a nőkkel értek egyet, akkor rögtön jönnek a privát ismerkedős kérdések, mert ugye tuti nő vagyok :)

2020. dec. 6. 22:16
 47/73 anonim ***** válasza:
100%
Változnak az igények, változott a GYK.-is, a társadalom is, így az igények is.
2020. dec. 6. 22:21
 48/73 anonim ***** válasza:
55%
46-os, és vajon miben lehet egyetérteni a nőkkel? Mert kevés olyan dolog van. Pl nem számít a külső, a pénz, ezt a nők csicsergik itt. Aztán összejönnek egy tehetős bájgúnárral pont ezek a fennhangzatos nők. Nem érdekes?
2020. dec. 6. 22:21
 49/73 anonim ***** válasza:
74%

Semmiben 48-as, semmiben nem lehet velük egyetérteni!

A múltkor egy kommentelő pl azt mondta, hogy a nap keleten kel, de szerencsére időben kiderült, hogy nő, így én, és a srácok mind megmutattuk neki, hogy nincs igaza, porba pontoztuk, szétaláztuk!

Éljen az Incel felszabadítási front!

2020. dec. 6. 22:24
 50/73 anonim ***** válasza:
100%

#46 Akkor lehet, hogy rosszul értelmeztem, mert azt írtad, hogy "amint nem rúgok..." Ez, mármint az "amint" szócska arra enged következtetni, hogy általában ezt teszed, de amikor nem, akkor te is kapsz pasiktól privátot.

Egyébként én is észrevettem, hogy gyűlölködni kell, volt több olyan kérdés, hogy a férfi válaszolókkal értettem egyet és jól le is pontoztak, bár mondjuk ez nem érdekel, de azért tanulságos volt. Ezért általában próbálok nemtelenül fogalmazni.

2020. dec. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!