Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?
9: a FB-ot azért erőltetik sokan, mert bárkivel beszélgetsz, a nagyrészéről kiderül, hogy csak egy mezei troll pasas :)
Egyébként nem is írok már rá senkire, mert beszélgetni nem lehet (nem ismerkedésről beszélek). Nyom egy lepontozást, de érv nincs, lehülyéz, de elmondani nem tudja, hogy miért.
És ez még a jobbik eset, mert a 99% semmilyen téren nem válaszol, pedig nem a farkamról küldözgetek képet, nem randira hívom.
9: a FB-ot azért erőltetik sokan, mert bárkivel beszélgetsz, a nagyrészéről kiderül, hogy csak egy mezei troll pasas :)
Hú, és rengeteg ilyen van itt. Nőként ír az oldalon, aztán priviben olyan hangnembe vált, ami alpári. Telis tele betegekkel az oldal.
14: szerintem nem ilyen durva az arány, de az biztos, hogy a nők a sok hülye dicpices, agresszív incel, beteges talpszagolgató, és hasonlók miatt kerülnek már minden kommunikációt.
Btw, az agresszív, alpári stílus mindkét nemben előfordul, rám írt már többször nő olyan hangnemben, hogy bármelyik dokkunkás is megirigyelte volna a szókincsét (és biztos, hogy nő volt)
#11: Teljesen megértem, és el tudom képzelni, hogy ilyen megtörténik és ez fárasztó. Férfi barátaim, akik ismerkedtek, mindig panaszkodtak arra, hogy mennyi lekoptatás van, mielőtt a sokadik próbálkozás összejön. Elhiszem, hogy ez kiábrándító, de szerintem mindig megéri próbálkozni, mert elég, ha az az 1 végre összejön. Beszélgetésre meg szerintem már nem sokan használják az oldalt, a 100. dickpick után már fárasztó.
#12: Ez jogos, viszont én pl. úgy vagyok ezzel, ha egy ideig el tudunk normálisan beszélgetni, akkor úgyis igény lesz egy másik platformra. Ha meg nem, akkor jobb is volt, hogy nem mentünk bele. Persze ez is csak nézőpont kérdése.
9-es voltam.
Most is lehet, csak tény hogy nehezebb kifogni a normális arcokat a most fórumokra szabaduló unatkozó tömegből.
Én lány létemre írtam már rá itt többekre, mert folytatni szerettem volna a beszélgetést, vagy visszakérdezni privátban valamit. Ha értelmesen kommunikálsz, nem csak egy szavas trollkodást hánysz be valahova, akkor abból kialakulhat beszélgetés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!