Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
100%

9 évvel öregebb lettél, ennyi a titok. Nem a saját korosztályos a gyakori "all starz" jelenleg. Vége már a régi szép időknek, a "hőskor" letűnt már.

"Rosszabbul élünk, mint 9 éve" mi? :D

Amúgy miért pont 9 évvel ezelőtt?

2020. dec. 6. 20:49
 2/73 anonim ***** válasza:
81%
Eltelt felettük 9 éve, megházasodtak, gyerekük lett. Új generáció meg instán lóg.. főleg ha jó nők.
2020. dec. 6. 20:50
 3/73 anonim ***** válasza:
67%
ugyanez van társkeresőn is kérdező. 7 évvel ezelőtti fotóim vannak kint, amikkel csajoztam és volt 5 kapcsolatom. Most h szingli lettem, 3 hónapja felmentem, aztóa írtam vagy 80 levelet, szinte senki sem válaszolt, amikor régen 4 ből 1 re írtak a nők. Valami megváltozott.
2020. dec. 6. 20:51
 4/73 anonim ***** válasza:
100%

2.

Ez mondjuk elég szomorú, hogy egy olyan oldal a "közönségkedvenc" a mai generációnál ahol maximum 1-2 mondatban kommunikálnak. És ezeknek egy része is kimerül gagyi dollárjelek, ikszdék meg emojik kipakolásában.

2020. dec. 6. 20:52
 5/73 anonim ***** válasza:
33%
Megerősítem a dolgot. Ma olyan kicseszett gyanakvóak lettek itt a nők, hogy már bele sem kezdek levelezésbe. A legszomorúbb, hogy művelt, okos nők és játszották az elérhetetlen Hamupipőkét. Abszolút más lett az oldal. 12. éve vagyok tagja, de még 2-3 éve is sokkal jobb volt a felhozatal.
2020. dec. 6. 20:55
 6/73 anonim ***** válasza:
68%
Mert a nők feltalálják magukat az életben ilyen életképtelen netes pasikák nélkül is, akik már az első levelezés alkalmával farok képeket küldözgetnek.
2020. dec. 6. 20:59
 7/73 anonim ***** válasza:
43%

9 éve még nem tört ki az I. Femináci - Incel háború.

Akkor még lehetett itt ismerkedni, mára ideológiai vitákon kívül semmire nincs esélyed, de arra is max online, arctalanul, névtelenül, a publikus térben

2020. dec. 6. 21:04
 8/73 anonim ***** válasza:
14%
#6: maximum te küldesz, te macskajancsi.
2020. dec. 6. 21:05
 9/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy a nők milyenek, de régebben én is tudtam innen levelezni értelmesen férfiakkal normális témákról, de mostanság már nem jellemző. Akik rám írnak, 2. kérdésük a facebook/insta, pedig csak beszélgetnék, ahhoz meg nem kell egyből a fél életem lecsekkolnia. Vagy ez titkon egy társkereső?

Ti férfiként mit tapasztaltok? Nem írnak vissza a nők vagy mi a baj?

30/N

2020. dec. 6. 21:06
 10/73 anonim ***** válasza:
97%
Csak éppen nem minden pasi küldözget a farkáról képet, de azokat is ugyanabba a skatulyába teszik, úgy hogy még nem is beszéltek velük. A legszörnyűbb ezen az oldalon, amit régóta tapasztalok. Ha pl kiteszel egy képet magadról (régebben lehetett, nem Törölték) és kérsz priviben véleményt. Leírja 20, hogy küldhetsz és megmondom az őszinte véleményem. Aztán jó ha 2-3 visszaír. A többi őszinte köddé válik. Nagyon durva, ami itt megy őszinteség néven.
2020. dec. 6. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!