Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?
9 évvel öregebb lettél, ennyi a titok. Nem a saját korosztályos a gyakori "all starz" jelenleg. Vége már a régi szép időknek, a "hőskor" letűnt már.
"Rosszabbul élünk, mint 9 éve" mi? :D
Amúgy miért pont 9 évvel ezelőtt?
2.
Ez mondjuk elég szomorú, hogy egy olyan oldal a "közönségkedvenc" a mai generációnál ahol maximum 1-2 mondatban kommunikálnak. És ezeknek egy része is kimerül gagyi dollárjelek, ikszdék meg emojik kipakolásában.
9 éve még nem tört ki az I. Femináci - Incel háború.
Akkor még lehetett itt ismerkedni, mára ideológiai vitákon kívül semmire nincs esélyed, de arra is max online, arctalanul, névtelenül, a publikus térben
Nem tudom, hogy a nők milyenek, de régebben én is tudtam innen levelezni értelmesen férfiakkal normális témákról, de mostanság már nem jellemző. Akik rám írnak, 2. kérdésük a facebook/insta, pedig csak beszélgetnék, ahhoz meg nem kell egyből a fél életem lecsekkolnia. Vagy ez titkon egy társkereső?
Ti férfiként mit tapasztaltok? Nem írnak vissza a nők vagy mi a baj?
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!