Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb 9 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb 9 éve még egész jó nőkkel lehetett találkozni gyk-ról és sokkal jobban lehetett beszélgetni de most már egy találkozó se jön össze?

Figyelt kérdés
Pedig még jobb férfi lettem.
2020. dec. 6. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

61: továbbra sincs vita közöttünk, hogy ez nem társkereső, csak leírtam, hogy a többség miért akar mindenhol, és mindenáron társat keresni.

Látod, én sem kérdeztelek privátban meg, hogy jössz e holnap kávézni, mert élvezem a beszélgetést, de vannak, akik ezt a részét már nem tudják élvezni az életnek (talán sosem tudták)

2020. dec. 6. 23:03
 62/73 anonim ***** válasza:
75%
#61: valóban nem az a funkciója, de mondanék egy dolgot. Sokkal jobvan működik akként, mivel itt nem esel ki rögtön kép alapján, hanem a másik gondolatát, gondolkodását, lelkületet ismered meg egy-egy kommentben. Tehát sokkal inkább reálisabb olyan téren is, mint egy tarskereso, mert az "embert" látod előbb, nem a képeket.
2020. dec. 6. 23:04
 63/73 anonim ***** válasza:
78%

Annyi igazág van ebben, hogy férfiként nem nagyon engedheti meg magának az ember a luxust, hogy ne nézzen mindent társkeresőnek (de itt is hány nő írja le, hogy őt soha senki nem szólítja le az utcán, egy sem gondol bele, milyen lenne az a valóságban :))

Egy nő megteheti, hogy beül a sarokba, nem keres társat, akkor is lesz, aki próbálkozik nála. Egy férfi vagy aktívan keres, vagy eltűnik azonnal a radarról, ha abbahagyja, hiszen az első lépst mindenképpen neki kell megtennie ("én vagyok a nő, nehogymár én szólítsam le, pedig remegek a vágytól, hogy elhívjon valahova").

2020. dec. 6. 23:11
 64/73 anonim ***** válasza:
100%

#62 Ennek örülök, mert én is. :)

#63 Értem, amit mondasz, de már volt ezzel kapcsolatban kellemetlen tapasztalatom. Az rendben van, hogy elsőként a gondolatait ismered meg a másiknak, de egy ember külsőből és belsőből áll össze. Kell tovább mondanom?

2020. dec. 6. 23:11
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mehetünk aludni, ezt a témát már teljesen kibányásztuk :)
2020. dec. 6. 23:14
 66/73 anonim ***** válasza:
84%

"mindig panaszkodtak arra, hogy mennyi lekoptatás van, mielőtt a sokadik próbálkozás összejön. Elhiszem, hogy ez kiábrándító, de szerintem mindig megéri próbálkozni, mert elég, ha az az 1 végre összejön. Beszélgetésre meg szerintem már nem sokan használják az oldalt, a 100. dickpick után már fárasztó."

Csak tudod, van egy kis különbség a között, hogy valakit már a századik alkalommal küldenek el alpári módon, sokszor nyilvánosan, jobb éghajlatra, vagy pedig kap egy képet, amit ha meg is néz, sok újdonságot nem lát rajta.

Jó, az igaz, hogy ronda. De nem olyan mellbevágó, mint a sokadik durva elutasítás.

Inkább még az önbizalmat is növelhetné, ha érdekelne ez téged, hogy mennyi pasinak tetszenél.

Mindenesetre százszor jobb érzés, mint hogy mennyi nő húzna le téged a wc-n.

Ja, és ezek után MÉG MINDIG az az elvárás, hogy te próbálkozz tovább!

2020. dec. 6. 23:23
 67/73 anonim ***** válasza:
68%

66: férfiként mondom neked, hogy rossz úton jársz.

Olyan vagy, mint az agresszív kismalac, és ezzel a stílussal akkor is rosszul jössz ki, ha egyébként van igazság abban, amit mondasz.

Sok nő koptatott le? Igen, engem is, volt, hogy hosszú időn át még egy személyes randi sem jött össze (és nem hetekről beszélek).

Erre nem elkezdtem még agresszívebben tolni azt az irányt, ami nem műkdöött, hanem végiggondoltam, hogy itt a társkereső, nem tudok róla randizni, keresek más helyet. A GYK-n sem jött össze, akkor nem itt kavarok.

Ti viszont a sok lekoptatásra a "ba'meg vakond az ásódat" effektussal reagáltok, egy csomó nő lekoptatott, a következőhöz már úgy mész oda, hogy "na kellek hülye ribi, vagy sem, de azonnal mondd meg" (nyilván nem szó szerint, de a kommunikációd ezt sugallja)

2020. dec. 7. 07:51
 68/73 anonim ***** válasza:
41%

Egyetértek a kérdéseddel, a régi arcok lecserélődtek. Helyette jött az új fiatal generáció akik már máshogyan nőttek fel. Náluk már nem divat a kommunikáció. A legjobbat azonnal és könnyen akarják. Nem érnek rá itt cseverészni idegenekkel,de máshol sem. Pedig régen volt egy hangulata ezeknek a fórumoknak, most már csak trollkodni és egymást sértegetni járnak ide az emberek. Ez a helyzet is most csak rátesz egy lapáttal.

Régen (amikor tényleg luxus volt az internet kb) a való életben éltek az emberek és néha felmentek az internetre és nem volt ennyi frusztrált ember. Jobban megbízhattál az emberekben.

Most az interneten éli mindenki az életét és mindenki frusztrált.

Hát ez a technológiá átka.

2020. dec. 7. 08:59
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

"Helyette jött az új fiatal generáció akik már máshogyan nőttek fel. Náluk már nem divat a kommunikáció."

Nem tudom mennyi idős vagy, de el kell, hogy keserítselek.

Ez nem csak a fiatal korosztály sajátja, én már középkorú vagyok (legalábbis a wikipedia szerint :)), és ugyanez meg.

De nem kell messzire menni, nézd meg, hogy hány 30-35+ éves ember kérdez a párjával kapcsolatban olyat, amire egy választ kap mindekitől: "üljetek le, és beszéljetek". És rengetegen erre maguktól nem jönnek rá, ha meg tanácsolják nekik, akkor úgy elzárkóznak, mintha elektrosokk terápiát tanácsoltál volna.

És ugyenez vezet a sok csalódáshoz. Megvan végre a jópasi, nem marad idő az ismerkedésre, gyorsan kell mozduni, mert viszi a következő tinder match, már másik csaj is bekövette instán (és ugyenez persze offline is), kiderül, hogy egy agresszív pinabubus? nem baj, mint férfi marha.

Férfiaknál ugyanez, egy csinos dekoltázs, már párkapcsolatként gondol rá, beszéltek 2 szót, már mindent tud róla.

2020. dec. 7. 09:36
 70/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a korosztály csere a baj, a kérdező is itt van 9 éve, én szerintem több (tiltva lett két nickem ezelőtt, szóval nem tudom pontosan), inkább csak felnőttünk. Aki változott, annak fura az, aki nem, és vice versa.

Mikor regiztem először, olyan 20-21 éves, nagyon elhízott szűzlány voltam, és rengetegen írtak. Persze csak a koromat tudták, akkor többen írták alá korral és nemmel a kommenteket.

3 fajta mail jött, az ismerkedős, a véleménykülönbözős, meg a trágár/beszólogatós. Az ismerkedősektől nem akartam semmit, legszívesebben küldtem volna magamról egészalakos képet, ha létezett volna ilyen, mert tudom, hogy néma csend lett volna rá a reakció. Vicces lett volna, csak közben magamat is beégettem volna.

A véleménykülönbözősben a küldetésemnek tekintettem, hogy a másikat meggyőzzem az igazamról, a beszólogatósnak visszaszóltam.

Kb. 10 évvel később mindenkit leszarok. Már meglátom, hogy olyan ember ír, akinek a felhasználóneve "térdre"... tudom, hogy ez nem fog sehova menni, csak a vérnyomásom lesz magasabb, és az emberekbe vetett hitemet fogja még jobban elvenni ez az oldal.

Nehéz, mert nagyon vitatkozós vagyok, de egy idő után rájössz, hogy semmi értelme vitatkozni, semmi értelme egyáltalán válaszolni a legtöbb embernek.

2020. dec. 7. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!