Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találni olyan lányokat akik szépek is de mellette szerények és nem kérkednek a szépségükkel?

Figyelt kérdés
A legtöbb amelyik tényleg azaz igazán szép arca jó alakú lány, belsőre unszimpatikus, ha beszélek is velük vagy ismerkedek soha nincsen meg az a szikra kb úgy veszik hogy ők megtisztelnek téged azzal hogy egyáltalán szóba állnak veled. Naponta új képet posztolnak facebookra, és ilyen 500 meg 1000 like van alatta és mindenki odaírja hogy így meg úgy milyen álomszép vagy stbstb. Én a helyükben ezt nem bírnám elviselni. Miért fontos nekik hogy annyi szinte teljesen ismeretlen embertől megerősítést kapjanak? Tudom most azzal fognak jönni hogy nekem savanyú a szőlő meg hogy csak zavar hogy engem le sem xarnak, de nem erről van szó mert egy ilyen személyiségű embernek nekem alapból nem is kellene. Mielőtt a közéssigi oldalak ennyire túlburjánztak, azelőtt is ennyire siralmas volt a helyzet (szerintem) Vagy milyen volt pl a 2000-res évek elején is ilyenek voltak? Ennyire egoisták voltak?
2020. nov. 30. 23:45
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

29.

Szerintem ezek a tulajdonsagok pont olyanok, amiket nem kell prezentalni, hanem masok mondjal rolad.

Jaaaj geza tok vicces vagy.

A gizinek nagyon szep szeme van

Stb.

En sem szeretem ha valaki kijelent magarol valamit, amit lehet en nem gondolok. Pl szep vagyok, vicces vagyok

2020. dec. 1. 16:54
 32/52 A kérdező kommentje:

"De miért? Ahogy mondhatom azt magamról, hogy vicces vagyok vagy segítőkész, úgy a szépet is láthatom. Hisz megpróbálok a saját ideálomnak megfelelni. Ha szépnek látom magam, még nem leszek beképzelt."

Én egyiket sem mondom magamra, ha bármelyik igaz rám az általad felsorolt pozitív tulajdonságok közül azt a környezet úgy is megerősíti. Nem akarok tényleg szőrszálhasogató lenni de más az ha pl azt mondom engem segítőkésznek tartanak, vagy viccesnek tartanak, mintsem hogy én magamról állítsam hogy az vagyok..Pl akivel eddig találkoztam és azt mondta magáról hogy ő vicces, na azok nem voltak soha viccesek. Főleg saját magukon nem tudtak nevetni, és a humor szerintem ott kezdődik ha saját mahunkon is önfeledten tudunk nevetni. Szerintem akinek van egy kis befogadó képessége az érti a lényeget és nem próbálja meg kiforgatni a szavaim.

2020. dec. 1. 16:57
 33/52 A kérdező kommentje:
32-es megelőztél de látom hasonlóan gondolkozunk
2020. dec. 1. 16:58
 34/52 A kérdező kommentje:

"Kérdező, én ismerek olyan csajt, aki önmagát marha gyönyörűnek képzeli a kis kancsal pofájával meg a 90 kilójával. És a bónusz mellé, hogy a csaj egy szociopata. Egy rendes, jólelkű, szép csajt feketített be mások előtt, hogy megutálják és helyette ő legyen a középpontban. De mivel ő csúnya, az a másik meg szép, te is a csúfságnak hinnél el minden rágalmat és a szépet utálnád meg. Mert az emberek ilyen felszínesek. Él a fejekben egy hazugság, ami mára beitta a magát a közéletbe is. Ez az, hogy aki helyes, szép arcú és van önbizalma, az el lett hordva beképzelt k.nak, ennek ellenkezője pedig csakis okos és jószívű lehet. Ez hazugság. Sok csúnya embert ismerek, akikkel a bennük rejlő és megmutatkozó gonoszság miatt nem beszélek. Nem lehetséges az, hogy te is felszínesen ítélkezel irigy emberek véleménye alapján?"

Van ilyen is, de itt most egy konkrét jelenségről van szó csúnya kövér nőkről meg aztán pláne nem :)

2020. dec. 1. 17:01
 35/52 anonim ***** válasza:

"#13-as: már miért lenne értéktelen, csak mert heti 1 nap délután feltölt x db fotót, y hétre előre? Ugyanis minden platformon már alapból van ilyen funkció, hogy időzítés, vagy plusz app-al elérhető. Gondolod, hogy emellett nem lehet normálisan élni, dolgozni, olvasni, vagy más úton-módon fejlődni?"

Én nem arról beszéltem, hogy aki 1-2 fotót tölt fel, hanem aki főállásban instapitsa. Miért kevesebb? Mert mondjuk vannak nők akik éveket tanultak az egyetemen mire lett egy diplomájuk és képzettséget igénylő munkát végeznek ami szellemi. Ezzel szemben van aki főállásban ri.banckodik 8 általánossal instán. Remélem érzed.

2020. dec. 1. 17:05
 36/52 anonim ***** válasza:
Miért most már nem vagy szép?Amugy a szerénységből nem jön hogy kihasználnak valakit.A szerényt ugy értetted hogy összejöttél náladnál rosszabbnak tartottal? 4 esnek
2020. dec. 1. 19:59
 37/52 anonim ***** válasza:
"Egyre magasabb az elvárások, csak mi a f.sznak, ha a férfiak zöme bunkó, nagyképű és elhanyagolt csúfság beteg génekkel." te már csak tudod te hulladék.amugy én azért nem tudom mire ekkorák az igények ha sok nő nem is hozza azt a szintet.
2020. dec. 1. 20:10
 38/52 anonim ***** válasza:
"Nekem elegem van abból, hogy mindig csak a külsőmet dícsérik." mégis mit dicsérnének te barom ha meg se tudnak ismerni mert fél találkozó után otthagyod őket
2020. dec. 1. 20:14
 39/52 anonim ***** válasza:
"Egyébként miért mondja bárki is magáról hogy ő szép? Ez nekem visszataszító." mi visszataszitó?hogy tisztában van az értékeivel?ennyi erőből ha valaki okosnak tartja magát az is visszataszitó még ha okos is
2020. dec. 1. 20:16
 40/52 anonim ***** válasza:

30 as azért aki nem hülye utánnajár a dolgoknak.Privátban leirod a történetet?

"Engem is gyakran megdícsérnek hogy milyen jóképű vagyok vagy hogy szerintük nagyon jól kidolgozott testem van stb. De én magamat nem tartom egyáltalán kivételesnek, vagy jó pasinak" magyarul önbizalomhiányos vagy.

2020. dec. 1. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!