Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan szép nők, akik számára a szépségük sokkal inkább átok, mint áldás?
Mert pl. megnehezíti a társkeresést(a TÁRS-on van a hangsúly, aki jóban-rosszban kitart a párja mellett), előítéletesek velük az emberek, sztereotípiákat aggatnak rá(férfifaló, csak a divat meg a pénz körül forog az élete, biztos sokba kerül "fenntartani", stb.), butának gondolják, beképzeltnek tartják, aki fennhordja az orrát(emiatt folyton bizonygatnia kell, hogy ez nem így van), ha szexisebben öltözködik, a pasik beszólogatnak neki, utána füttyögnek, esetleg meg is fogdossák pl. tömegközlekedési eszközön, általában csak szexet akarnak tőle vagy esetleg pont az ellentéte: tartanak, félnek tőle, ezért csak a távolból mustrálják epekedve...
Van, aki emiatt már elgondolkozott azon, hogy mennyivel jobb lehet "szürke egérnek" lenni, aki könnyebben talál normális kapcsolatot(esetleg már családos, a szépség viszont még normális férfit sem talál), nem kell sztereotípiák kereszttüzében élnie a napjait, nem kapja naponta a szexista megjegyzések tömegét, stb.? Hogy mennyivel jobb lehet egy átlagos nő élete és szívesebben lenne egy ilyen nő bőrében?
Szép, csinos nők, van, hogy néha elmerengtek azon, hogy egy átlagos nőnek mennyivel jobb? Szívesen feladnátok a szépséget egy előítélet- és atrocitásmentes életért cserébe, vagy azért szépnek lenni végtére is jó dolog?
Van ilyen, én. Egy szép pofi, egy csinos alak. És már is mindenki buta libának néz, főleg, hogy szokott szőke hajam lenni, pl most is. :D Azt hiszik sokan, hogy nincs eszem, hülye vagyok, aztán ha elkezdődik a beszélgetés, meglepődnek, hogy hozzá tudok szólni komolyabb dolgokhoz, lehet mély beszélgetést folytatni velem. És igen, a másik, mindenki csak d..gni akar, szintén azért, mert azt hiszik, hogy ostoba vagyok. Már tisztelet a kivételnek, aki nem külső alapján sorol be.
Egyébként, én elégedett vagyok magammal, és örülök, hogy nem egy bányából elszabadult vagyok. :D Csak néha fel tudnak húzni ezekkel a f***ságokkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!