Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy viszonozzák-e
3/6 anonim válasza:
Ha viszonzott, akkor áldás, nem is kicsi. Ha viszonzatlan, akkor átok!
4/6 anonim válasza:
Ha vonzó vagy a másik nem számára, viszonozni fogják, tehát áldás.
Ha nem vagy vonzó, egész életedben csak szenvedést hoz.
Előnyös külsővel kell születni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl vonzó! Beleszerettem egy lányba 1.5 éve az óta is együtt vagyunk, de egyre több probléma. Annak idején csak arra vágytam hogy tartós kapcsolatom legyen valakivel akit szeretek, ez meg is történt de egyre több a probléma féltékenység, veszekedések stb! Lassan azt kivánom bár csak ne szerettem volna bele!
2014. ápr. 22. 11:56
6/6 anonim válasza:
Valamelyikőtökben már nincs meg a szerelem. K. másfél-két évig tart. Fiatalok új szerelmet keresnek, hogy élménydús legyen az életük, 30 felettiek megértik a helyzetet, és családdá konvertálják az érzéseiket, ami szerelem nélkül is működik. Nem tudom, hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!