Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a párom nem tud elélvezni?
Figyelt kérdés
ha magának csinálja akkor kb 5-10 perc.. de ha szexelünk akkor 1 óra után sem megy el .. ez miért lehet?2014. ápr. 22. 03:25
1/29 anonim válasza:
Nő ? Ha igen akkor nem vtok összhangba.
2/29 A kérdező kommentje:
nem.. fiú! de nagyon is összhangba vagyunk!
2014. ápr. 22. 03:31
4/29 anonim válasza:
Biztos stresszel valami miatt, vagy lelki gondjai vannak. Nem tud 100%-osan ráhangolódni.
5/29 A kérdező kommentje:
igen.. valószínű hogy lány vagyok ha a párom fiu-.-
hát köszönöm azért .. de okosabb nem lettem :/ de szex közben nagyon élvezi és tényleg mindent megbeszélunk nem vagyunk zavarban egymás elött meg semmi !
2014. ápr. 22. 03:42
6/29 anonim válasza:
Figyu nem 100% h lány vagy, azért biztosra mentem. És ha együtt vtok és úgy csinálja magának?
7/29 A kérdező kommentje:
nem csinálta mégelöttem !:/
2014. ápr. 22. 03:54
8/29 anonim válasza:
Nézzétek meg akkor mi a helyzet. És ha szopod csak és semmi más?
9/29 A kérdező kommentje:
hát nem szoktam sokáig szopni! csak szex elött egy picit! de lehet hogy megkéne probáljam ?
2014. ápr. 22. 04:00
10/29 anonim válasza:
Hát próbáljatok ki mindent :) Ha sima dugástól nem megy. Próbáld a száddal hátha attól, vagy csak kézzel, vagy vedd a melleid közé, próbáljatok ki mindent :D Amúgy nincs túl sötét mikor együtt vtok, lehet nem éri elég vizuális élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!