Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális hogy a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy a párom nem tud elélvezni?

Figyelt kérdés
ha magának csinálja akkor kb 5-10 perc.. de ha szexelünk akkor 1 óra után sem megy el .. ez miért lehet?

2014. ápr. 22. 03:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

teljesen normális! sőtt később értékelni fogod te is és mások is hogy nem 10 évesen vesztetted el a szüzességed!

én ugy voltam vele hogy várok az igazira mert ez egy nagyon fontos dolog szerintem egy lány életében hogy jo emlékei legyenek ! én 16 éves voltam amikor elvesztettem de ha várnom kellet volna 23 éves koromig vartam volna! :)

2014. ápr. 22. 05:50
 12/29 A kérdező kommentje:
elnézést ezt nem ide akartam !:D
2014. ápr. 22. 05:51
 13/29 A kérdező kommentje:
hat szoktunk sötétbe is meg világosba is .. szoval nem ez a gond
2014. ápr. 22. 05:59
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Felállni legalább feláll neki? És akkor 1 óra hosszáig merevedése van (tehát fel van izgulva) mégse megy el, ha közben meg folyamatosan tömköd? Aaaazigeen, ilyet még nem hallottam.
2014. ápr. 22. 06:53
 15/29 A kérdező kommentje:

igen feláll neki .. és amugy birja nagyon sokaig.. de mondjuk nekem jo most igy :D de ha majd babát akarunk az lesz vicces.. najo.. de az még elég sokara lesz :D de amugy addig van is idő megoldódni ennek a problémának :D haha

de amugy még csak 3 honapja vesztettük el .. lehet csak az elején ilyen.. najo nemtudom telleg :D

2014. ápr. 22. 07:17
 16/29 anonim válasza:
100%

Szerintem ritka de normális tapasztalat... neked viszont egy kincs lehet ha kibírod használni.

Érzéketlenebb a hímvessző és fiatal, a vérkeringése még rendben van így áll is.

2014. ápr. 22. 07:23
 17/29 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :)!
2014. ápr. 22. 07:30
 18/29 A kérdező kommentje:
igen .. nekem csak jo :) de ő sem idegeskedik rajta .. most még ő is örül hogy igy van és nem megy el 10 perc alatt mert azért ő is élvezi :D
2014. ápr. 22. 07:34
 19/29 anonim ***** válasza:

Lehet, szed valami gyógyszert, vagy túl sokat csinálja magának.

Akkor számít a vizuális élmény igazán, meg hogy ügyes legyen a lány, amikor fáradt a férfi, vagy nem kívánja már semennyire szinte.

2014. ápr. 22. 08:06
 20/29 anonim ***** válasza:
volt ilyen haverom, akinek szintén ez volt a gondja.. de attól még jó volt neki csk elmenni nem tudott
2014. ápr. 22. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!