Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a párom nem tud elélvezni?
teljesen normális! sőtt később értékelni fogod te is és mások is hogy nem 10 évesen vesztetted el a szüzességed!
én ugy voltam vele hogy várok az igazira mert ez egy nagyon fontos dolog szerintem egy lány életében hogy jo emlékei legyenek ! én 16 éves voltam amikor elvesztettem de ha várnom kellet volna 23 éves koromig vartam volna! :)
igen feláll neki .. és amugy birja nagyon sokaig.. de mondjuk nekem jo most igy :D de ha majd babát akarunk az lesz vicces.. najo.. de az még elég sokara lesz :D de amugy addig van is idő megoldódni ennek a problémának :D haha
de amugy még csak 3 honapja vesztettük el .. lehet csak az elején ilyen.. najo nemtudom telleg :D
Szerintem ritka de normális tapasztalat... neked viszont egy kincs lehet ha kibírod használni.
Érzéketlenebb a hímvessző és fiatal, a vérkeringése még rendben van így áll is.
Lehet, szed valami gyógyszert, vagy túl sokat csinálja magának.
Akkor számít a vizuális élmény igazán, meg hogy ügyes legyen a lány, amikor fáradt a férfi, vagy nem kívánja már semennyire szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!