Normális hogy csak egyszer tudok elélvezni naponta?
20 éves vagyok és naponta csak egyszer tudok elélvezni ha próbálok mégegyszer neki futni akár pár órával később is akkor se igazán jön össze, sőt még talán rossz érzés is.
Minden ismerősőmtől hallom, hogy naponta 2-3-szor legalább könnyítenek magukon én meg eggyel is bőven beérem, sőt általában ki is hagyok néha 1-2 napot , hogy jó legyen.
Van ennek valami egészségügyi háttere vagy csak szimplán ilyen vagyok?
Nem vagyunk egyformák.Gyanítom neked ez egy nagyobb kielégülést jelent,mint másnak a 3,vagy ennél több.
Az sem baj,ha napokat ki is hagysz,talán még ez a jobbik eset is .Nem kell hogy nagyon megszokja a kezedet.Ez minden szempontból elegendő is .Nincs ennek különösebb eü.háttere
sem .Ilyen a mentalitásod .Van aki naponta sexelne,vagy egymást követve 2-3 x is .Van olyan,akinek ebből is elég a heti 2-3 .Sok a szájhős is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!