Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak vagy férfiaknak bejönnek az olyan lányok, akik egész nap a szépségükkel foglalkoznak?
engem inkább taszít, ha valaki egész nap ezzel foglalkozik...főleg, hogy nekem a természetes szépség tetszik, az őszinte mosollyal lehet legjobban feldobni...
de biztos van akinek ez is bejön...
23F
A sminkeléssel és a ruhákkal való foglalkozás nem egyenlő azzal, hogy valaki ápolt és fordítva.
Én relatíve sokat foglalkozok a "szépségemmel" ami azt jelenti, hogy alaposan mosok fogat, természetes szerekkel tisztálkodom alaposan - sós testradír, házi szappan, saját kertemben nevelt gyógynövényekből készült krémek, stb - sok vizet iszom, sportolok és egészségesen étkezem, kiszedem a szemöldököm, szőrtelenítek, olaj pakolással ápolom a hajam, ilyesmi.
Nem szeretem a sminket, nekem nem tetszik és baromi béna vagyok sminkelésben. Az öltözködés meg... azt veszem fel ami tetszik és nem érdekel, hogy mihez mi áll jól, mert nem foglalkozom mások véleményével.
Ettől függetlenül nincs barátom. xD
Engem hihetetlenül taszít! Tudod hogy hívják az ilyen nőket? Nárcisztikus! Ebből köszönöm, nem kérek!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!