Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találni olyan lányokat akik szépek is de mellette szerények és nem kérkednek a szépségükkel?

Figyelt kérdés
A legtöbb amelyik tényleg azaz igazán szép arca jó alakú lány, belsőre unszimpatikus, ha beszélek is velük vagy ismerkedek soha nincsen meg az a szikra kb úgy veszik hogy ők megtisztelnek téged azzal hogy egyáltalán szóba állnak veled. Naponta új képet posztolnak facebookra, és ilyen 500 meg 1000 like van alatta és mindenki odaírja hogy így meg úgy milyen álomszép vagy stbstb. Én a helyükben ezt nem bírnám elviselni. Miért fontos nekik hogy annyi szinte teljesen ismeretlen embertől megerősítést kapjanak? Tudom most azzal fognak jönni hogy nekem savanyú a szőlő meg hogy csak zavar hogy engem le sem xarnak, de nem erről van szó mert egy ilyen személyiségű embernek nekem alapból nem is kellene. Mielőtt a közéssigi oldalak ennyire túlburjánztak, azelőtt is ennyire siralmas volt a helyzet (szerintem) Vagy milyen volt pl a 2000-res évek elején is ilyenek voltak? Ennyire egoisták voltak?
2020. nov. 30. 23:45
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
77%
Mesében.
2020. nov. 30. 23:49
 2/52 anonim ***** válasza:
65%
2010 után volt valami nagy váltás..
2020. nov. 30. 23:56
 3/52 anonim ***** válasza:
58%

Van közösségi oldalam, de max profil képet teszek ki magamról mást nem. Like szám nem érdekel nem ettől leszek valaki, az a néhány közeli barátom aki, pedig ír néhány kedves szót, az nyilván jól esik.

Az, hogy szép vagyok-e szubjektív 🤷🏻‍♀️

Bár eddig nem kaptam túl sok negatív kritikát.

Belső értékeimre, pedig büszke vagyok, mert próbálok mindenkihez jó lenni és szerencsére vannak akik értékelik :)

2020. dec. 1. 00:01
 4/52 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, én sokáig szép és szerény voltam és láss csodát, kihasználtak! Utána magasra tettem a mércét, az önbizalmamat felvállaltam és azóta lehoznák nekem a csillagokat is a fiúk, hogy randizzak velük. 🤷‍♀️
2020. dec. 1. 00:03
 5/52 A kérdező kommentje:
Mert haa lehozzák neked a csillagos eget, ők kisebb valószínűséggel használnak ki?
2020. dec. 1. 00:16
 6/52 anonim ***** válasza:
75%
Nem, azóta tudom az értékemet és meg is találtam azt, aki értékel.
2020. dec. 1. 00:29
 7/52 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván az intelligens férfiak döglenek a beképzelt picsák után 😂
2020. dec. 1. 00:54
 8/52 anonim ***** válasza:
56%
Vannak ilyen lányok...mindnek van már barátja, mikor megismerem őket.
2020. dec. 1. 00:56
 9/52 anonim ***** válasza:
50%
Aki nem szép az is kérkedik a sok ego tuning miatt... te is ezt csinálnád ha egész életdben azt hallgatnád hogy milyen szép vagy.
2020. dec. 1. 05:42
 10/52 anonim ***** válasza:
58%
Instapipiket nézel ki magadnak az a baj. Bocs, egy példa, de szabó zsófi teljesen megszemélyesíti azt a tipikus öntelt kis hülye, de legyen, oké. De amennyire irigy, az valami förtelem. Senki nem lehet szebb, okosabb tőle. Ő pl rettentően unszimpatikus nekem, ahogy kezeli a státuszát, szépségét.
2020. dec. 1. 06:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!