Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni olyan lányokat akik szépek is de mellette szerények és nem kérkednek a szépségükkel?

Az a baj, hogy sokszor ezt úgy érti sok nő, hogy pénzes, jóképű pasit keres, aki beéri a hozzá hasonló csórókkal is.
Látod, 15, ez a mondat pont ugyanaz, mint a tied, csak a szépség helyett arra van kihegyezve, amikor a nők azt mondják, hogy nekik olyan férfi kell, akinek vannak ambíciói.
Az én mondatomban se több, se kevesebb igazság nincs, mint a tiedben, mégis érdemes lesz megnézned a pontozás alakulását. Az egyiken nagyon bólogatni fognak, a másikon meg nagyon felháborodni... ugyanazok :)

4 gusztustalan vagy.
Önbizalmat nyerni abból, ahogy mások körbenyalják a padlót neked, ez szerintem gáz. És ezt ilyen gyerekes sértettségre fogni, mint a kihasználás. Megesik másokkal is és? Akkor mindneki nyalassa a padlót a többivel? fúj.

#13-as: már miért lenne értéktelen, csak mert heti 1 nap délután feltölt x db fotót, y hétre előre? Ugyanis minden platformon már alapból van ilyen funkció, hogy időzítés, vagy plusz app-al elérhető. Gondolod, hogy emellett nem lehet normálisan élni, dolgozni, olvasni, vagy más úton-módon fejlődni?
Sokan túldimenzionálják ezt a témát, mintha egy-egy poszt megírása órákig tartana (nyilván a megszerkesztett videó más téma). Én kézműveskedek munka, és sport mellett, havonta egyszer fotózom az új alkotásokat, aztán beidőzítem, hogy 2-3 naponta kimenjen egy poszt. Egy nap alatt megvan az egész havi platform pepecselés, fotókkal, szerkesztéssel, posztmegírással együtt, utána csak vevőkkel kommunikálok, hazafele postázok néha. 5-10 perc ráfordítás a többi napomon, és elég jelentősen megdobja a fizumat. Kérdésem, mivel lennék én, vagy bárki más, aki foglalkozik marketinggel, eladással több, mint az, aki magán mutat be terméket (parókát, sminket, ruhát, bőr-, hajápoló terméket...stb), és ad róla egy rövid értékelést, esetleg a többi nap csak úgy posztol 1-1 képet, hogy legyen aktivitás? Sőt, rengetegen tesznek ki edzés terveket, étkezési tanácsokat, recepteket, és mosolyognak más fotókon a szponzortól kapott edzős ruhában, vagy fehérjeporral, vagy edénykészlettel. Ettől még simán járhatnak egyetemre, és lehet agyuk, meg önálló gondolatuk, bármilyen meglepő.
Persze,vannak akik full elcsúsznak felszínes irányba, de őszintén, én ezt jóval kisebb hányadukon látom. Egyszer volt egy nagyon szánalmas insta csaj, aki kiakadt, hogy törölték az accountják, és miből fog megélni. Nagyon szép, csinos modell ismerősöm volt az első, aki megosztotta, hogy ez gáz, és igenis kell B terv, meg normális képzettség, szakma. Ő is simán már másnap munkába állna a papírjai alapján, ha egyszer így alakulna az élete.
Na, az ilyen felszínes, hisztis, drámakirálynő réteg tényleg gáz, de ez messze nem a többség, főleg nem Magyarországon.

"Talán ha nem éreznék rajtad, hogy frlszínes vagy, akkor másképp viszonyulnának hozzád. Nekem elegem van abból, hogy mindig csak a külsőmet dícsérik. Az nem érdem, azt nem én értem el. Aki pedig ilyen felszínes, azt hanyagolom a pcsába, mert ne azért akarjon velem lenni elsődlegesen, mert szép vagyok."
Nekem eszem ágában sincsen vadidegen lányokat dícsérni csak a külsejük miatt. Ha valamiben kimagasló teljesítményt érnek el akkor maximum azt, vagy az intelligenciát(ha van).
Tényleg sok ilyen talpnyaló van nem is allítom hogy csakis a nők tehetnek róla hogy rossz felé tart a világ. Csak így pont azokat szivatják meg akik szép de mégis a földön járó lányt szeretnének. És ez nem jelenti azt hogy önbizalomhiányos lenne.
Egyébként miért mondja bárki is magáról hogy ő szép? Ez nekem visszataszító. Engem is gyakran megdícsérnek hogy milyen jóképű vagyok vagy hogy szerintük nagyon jól kidolgozott testem van stb. De én magamat nem tartom egyáltalán kivételesnek, vagy jó pasinak. Ha egy számomra szép lánnyal ismerkedem soha nem külső tulajdonságait dícsérem. Mert azt látom, meg azt hogy szépek a szemei helyes az arca ezért nem kellett megdolgoznia számomra ez nem egy érdem amit elsőre meg kellene dícsérnem. Más nyilván ha már együtt vagyok vele és egy párt alkotunk akkor szoktuk egymásnak mondani.
De miért nem lehet ilyen lányokat találni? Vagy ha van is mind foglalt.

"Egyébként miért mondja bárki is magáról hogy ő szép? Ez nekem visszataszító."
De miért? Ahogy mondhatom azt magamról, hogy vicces vagyok vagy segítőkész, úgy a szépet is láthatom. Hisz megpróbálok a saját ideálomnak megfelelni. Ha szépnek látom magam, még nem leszek beképzelt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!