Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találni olyan lányokat akik szépek is de mellette szerények és nem kérkednek a szépségükkel?

Figyelt kérdés
A legtöbb amelyik tényleg azaz igazán szép arca jó alakú lány, belsőre unszimpatikus, ha beszélek is velük vagy ismerkedek soha nincsen meg az a szikra kb úgy veszik hogy ők megtisztelnek téged azzal hogy egyáltalán szóba állnak veled. Naponta új képet posztolnak facebookra, és ilyen 500 meg 1000 like van alatta és mindenki odaírja hogy így meg úgy milyen álomszép vagy stbstb. Én a helyükben ezt nem bírnám elviselni. Miért fontos nekik hogy annyi szinte teljesen ismeretlen embertől megerősítést kapjanak? Tudom most azzal fognak jönni hogy nekem savanyú a szőlő meg hogy csak zavar hogy engem le sem xarnak, de nem erről van szó mert egy ilyen személyiségű embernek nekem alapból nem is kellene. Mielőtt a közéssigi oldalak ennyire túlburjánztak, azelőtt is ennyire siralmas volt a helyzet (szerintem) Vagy milyen volt pl a 2000-res évek elején is ilyenek voltak? Ennyire egoisták voltak?
2020. nov. 30. 23:45
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
91%
Talán ha nem éreznék rajtad, hogy frlszínes vagy, akkor másképp viszonyulnának hozzád. Nekem elegem van abból, hogy mindig csak a külsőmet dícsérik. Az nem érdem, azt nem én értem el. Aki pedig ilyen felszínes, azt hanyagolom a pcsába, mert ne azért akarjon velem lenni elsődlegesen, mert szép vagyok.
2020. dec. 1. 07:57
 12/52 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor mindig elképedek, hogy másik milyen körökben mozognak. Van pár igazán szép női ismerősöm, egyik sem beképzelt pcsa. Pedig van profi modell ismerősöm is, de emellett full értelmes, több nyelven beszél, és diplomája is akad, és nem büfé szakról. Tisztában vannak azzal, hogy szépek, de azzal is, hogy ez nem a világ legnagyobb teljesítménye. Haladnak az életükkel, fejlesztik magukat kívül, belül.

Én talán az átlagnál egy fokkal szebbnek találom magam, mert sportolok, tudatosan étkezem, ápolom a bőrömet... Stb, de messze nem izgat, ki milyennek lát. 5 éve kapcsolatban vagyok, neki szeretnék vonzó lenni. Barátaimtól, ismerőseimtől soha nem vártam el, hogy a talpamat nyalják, vagy akármi, nem ezért az ismerőseim, hanem mert jól el tudunk beszélgetni. Közösségi médián sem vagyok túl aktív.

Visszatérve: azok az igazán szép ismerőseim, akik modellkednek, ők rendszeresen posztolnak, de mesélték, higy ez nekik néha szerződésben is benne van, hogy kell. Pl heti x db edzőtermes fotó. Ha nem tesznek ki, az szerződés szegésnek minősül. Nyilván vannak, akik puszta kedvtelésből, illetve instagramon sokszor vannak támogatók (nem sugar daddykre gondolok hanem különböző ilyen-olyan márkák). Tulajdonképpen így szereznek ingyen cuccokat. Ma már a közösségi média egy új fajta reklám felület, sokaknak megélhetés, vagy ha az nem is, de könnyíti az életüket. Lelkük rajta, de ettől még nem lesznek feltétlenül belsőre értéktelenek.

2020. dec. 1. 08:21
 13/52 anonim ***** válasza:
15%

Fiatal férfi vagyok, kicsit 20 felett. Vannak nagyon szép de nem beképzelt lányok is. Viszont az tényleg igaz, hogy a mai instakorszakban nagyon soknak nagyon elszállt az agya. Szerintem az értelmesebb lányok nem szoktak annyira pitsák lenni.

Utolsó, miért ne lenne belsőre értéktelen, akinek az élete az instagram mutogatásbólk áll? Pont hogy azok az értéktelenek, akik a közösségi médiás feszítésből élnek. Persze, ez megélhetés. Értelmes nők mondjuk egyetemre jártak és diplomások, ők érdekes módon megtudnak élni az instagram feszítés nélkül is, csak aki hülye, annak ez maradt.

Visszatérve az értelmes nőkre akik szépek, nekem a szakomon vannak az egyetemen. A mai világban már nagyban tombol az egyetemista instabébi láz, nem csak a könnyű szakok hallgatói közt. Viszont általában én azt veszem észre, hogy akik így egy szakra járnak velem és nők, nem olyan flegma 3,14csák. Viszont a kevésbé iskolázottak közt gyakrabban láttam, bár nincs olyan sok ismerősöm, ez egy szűk kis minta.

2020. dec. 1. 10:27
 14/52 anonim ***** válasza:
48%
A barátnőm ilyen.
2020. dec. 1. 11:52
 15/52 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy sokszor ezt úgy érti sok férfi, hogy önbizalomhiányos szép csajt keres, aki beéri a hozzá hasonló senkikkel is.
2020. dec. 1. 11:54
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó rátapintott a lényegre :D
2020. dec. 1. 12:23
 17/52 anonim ***** válasza:
15, 16, pontosan erre gondoltam én is, én pasiban ilyet kerestem, aki jól néz ki, de nincs hanyattesve magától. Mindig ilyen pasijaim voltak. Nem vagyok pedig jó nő, de ők annak láttak.
2020. dec. 1. 12:28
 18/52 anonim ***** válasza:
17%

"Az a baj, hogy sokszor ezt úgy érti sok férfi, hogy önbizalomhiányos szép csajt keres, aki beéri a hozzá hasonló senkikkel is."

Kedvesen beszélsz a férfiakról. Bezzeg ti nők (ugye nő vagy?) hogy kiakadtok ha semmibe vesz titeket egy pasi. Nos engem jóképűnek tartanak a nők és nem önbizalomhiányos szép nőt akarok, sőt sose. Csak amikor megismerek egy nőt aki eleinte normálisnak tűnik, aztán kiderült, hogy totálisan elvan szállva magától a semmire, az kiábrándító de nagyon. Történt már ilyen. Nem önbizalomhiány kell, viszont néhány nő undorító, hogy mit képzel magáról. Még olyan nőre is igaz ez, akiről kezdetben azt hihetjük, hogy rendes és normális, aztán megismered és kiderül, hogy milyen. Illetve abba se legyél oly biztos, hogy te nem vagy, "senki", vagy ha úgy tetszik te több vagy.

2020. dec. 1. 12:30
 19/52 anonim ***** válasza:
0%
A sose után kimaradt egy akartam az előző kommentemből.
2020. dec. 1. 12:31
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

"Kedvesen beszélsz a férfiakról."

Nem a férfiakról beszéltem, hanem a "hozzá hasonló senkikről". Ez az emberi faj (nők és férfiak) egy alkategóriája.

Lehetek én is bárkinek senki, vagyok is - nem igazán érdekel. Miért legyek idegeneknek akárki is?

Nem kell ám mindenen azonnal megsértődni.

2020. dec. 1. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!