Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért használja a "pénz" helyett az "ambíció" kifejezést?
Ha pl. egy pasi nem egy Krőzus, akkor nem azt mondják, hogy "nem jönnék össze veled, mert nincs pénzed", hanem hogy "nincs benned ambíció!" Pedig a kettő ugyanaz, hiszen az ambíció azt jelenti, hogy legyen jobb munkahelyed ergo több pénzed.
Érdekes módon az újgazdag kölykök, akik csak beleülnek apuci cégébe, sose kapják meg, hogy "nincs bennük ambíció, inkább szerezz egy diplomát".
Mert nem ugyanaz. Ha örököltél egy rakás pénzt, de az életed annyi, hogy otthon tespedsz, akkor nem vagy ambíciózus. Ha sportolsz, adsz magadra, odateszed magad a munkában, vannak céljaid, jövőképed, de nincs pénzed, akkor is ambíciózus vagy.
Érzed a különbséget?
Tudom, hogy könnyebb leegyszerűsíteni a világot a mindennők*rva szintre, de butaság összekeverni ezt a kettőt. Férfiként én is tapasztaltam, mennyire rossz egy nem ambíciózus nővel. Nem voltak anyagi problémáink, de az életkedvem is elment tőle.
Ez mind szép és jó! De mit számít ez? Persze akinek nincs pénze az húzza le magát a klotyón.
L
Mert ciki lenne nekik elismerni, hogy "Minden nő K...".
Tudod, mint amikor leírják ide, hogy nekik tanultműveltolvasottdiplomás pasi kell, de érdekes mód nem egy könyvtáros, vagy irodalmár, vagy filozófus pasijuk van, hanem vállalkozó, focista, mérnök, orvos,...
"Ha örököltél egy rakás pénzt, de az életed annyi, hogy otthon tespedsz, akkor nem vagy ambíciózus."
Érdekes módon az ilyen típusú ismerőseimet nem b.szogatják, hogy legyenek ambíciózusabbak. Elég, ha évente kétszer elröptetik az asszonykát Balira vagy Tenerifére.
Érdekes módon az ilyen típusú ismerőseimet nem b.szogatják, hogy legyenek ambíciózusabbak. Elég, ha évente kétszer elröptetik az asszonykát Balira vagy Tenerifére.
Bilibe lóg a kezed de fogd nyugodtan a pénz hiányra, hogy nincsen barátnőd nyilván könnyebb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!