Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkamániásság okozhat válást?
Nemrég mondtam meg a gyerekem apjának, hogy elhagyom hasonló okok miatt. A hivatása is olyan, ami hajnali/esti és hétvégi munkavégzést IS igényel (nem beszélve arról, hogy ez a hobbija is, így sokat volt távol emiatt), emellett az év felében minden második hétvégét a szüleinél töltött mellékes munkával.
Rettenetesen belefáradtam, hogy a gyerek és háztartás körül mindent én intézek, holott én is dolgozok, de egy tetves hétvégét nem töltünk együtt hármasban, mert neki mindig más dolga akad.
A kérdezőt türelemre intem,akár hím,akár nyőstény !!
Gondolkodj el.......melyik a jobb menü :
Pénztelenség miatt válni ?
Vagy , azért válni mert valaki a megélhetésetekért küzködik?
Ja........e világban sajnos 8óra munkából megélni nincs mód!
Kedves 7-es!
Miből gondolod, hogy csak azért dolgozik valaki állandóan, mert a megélhetés a tét?
Nálunk se ez volt a helyzet...
(#4)
8-as vagyok
Nem tudom 9-es honnan veszed, hogy én a készre várok, mikor a 4-es hozzászólásomban írtam, hogy én is dolgozom, ráadásul mindig is jól kerestem, emellett családi segítséget is kaptam, szóval nem kell mártírt csinálni a férfiakból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!