Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mi legyen egy férfi "célja"?
Rengetegszer láttam itt leírva, hogy legyen neki, de azt sosem, hogy tengernyi lehetőség közül kinek mi a szimpatikus. Hiánypótló jelleggel írnátok egy-egy példát, hogy kinek mi az, ami imponál férfi cél ügyben?
A korotokat is írjátok legyetek szívesek.
Lehet karrier cél (bár karrieristával gyűlt már meg a bajom) lehet haz/lakás vásárlás amiért tényleg tesz. Vagy lefutni a fél maratont/maratont, tovább tanulni olyan irányba amit szeret, venni egy új... Motort biciklit akármit amiért hajlandó (és kell is) tenni. Hosszú távon család, hűség, baráti, családi kapcsolatok fenntartása, jó szülőnek lenni, önmagának maradni.
Rengeteg minden lehet cél a kérdés számomra igazából hogy van e haszna a célnak (ezért nem írtam számítógépes és világ megváltó példákat) és hogy tenni is kelljen érte. Ezeken felül pedig hogy tényleg tegyen is érte. Ha egy cél megreked a szavak szintjén az nem cél hanem porhintés.
Számomra egyértelműen a családalapítás lenne a legfontosabb közös cél.
Őszintén, engem eléggé falhoz vágott a volt barátom túlzott munkamániája.
Nagyon tudom támogatni a másikat a számára fontos dolgokban, de az már nem esik jól ha a munka mindenekfelett áll.
Azt gondolom, a családalapításhoz kell a biztos jövedelem, nyilván. Meg az olyan célok hogy ház, stb...
Ugyanakkor ez a cél kb minden 2. Emberre igaz.
Én olyan férfit szeretnék aki Engem akar, velem szeretne boldog lenni, és nem a munka adja a kielégülést.
Fontos a munka, a karrier, a hobbi, de az élet nem ez.
Nem a munka fog velünk lenni ha betegek vagyunk, ha lelki válságban vagyunk...
Kérdező, nincs általános cél, ami minden nő szerint fontos egy férfiban, mindenki szerint más.
Lehet, hogy ha egy munkakerülő, pénzzel folyton lehúzó exem lett volna, akkor elsődleges szempont nálam az lenne, hogy dolgozzon.
A tapasztalatok formálják az embert :)
22/L
En ugyanezt varom a masik feltol is. Mindegy micsoda, csak ne a langyos viz legyen, akarjon tobb es jobb lenni. Nyugaton peldaul sokan csinaljak azt, hogy kozepkorukent valahol a 40 es 50 kozott szakmat valtanak. Masoddiploma egy tok eltero teruleten. Igy lesz az informatikusbol agrarmernok, a kozgazosbol fizikus stb. Csak magyarorszagon hiszik azt az emberek, hogy bun tanulni. Pedig az szorakozas. Uj dolgokat ismersz meg, mas szemszogekbol latod a korulotted levo vilagot, ihletet kapsz egy masik perspektivabol. De lehet akar egy vallalkozas elinditasa, barmi, ami egy bakancslistara rafer. A konkret otlet es a hozza vezeto ut legyen meg. Ne ilyen bullshit, hogy szeretnek elrepulni a marsra. A va'gy != cel.
43F
Nekem is az lenne fontos, amit az egyes ír.
A szerelmi kapcsolat legyen a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!