Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom össze akar költözni, mi legyen?
Nem kell helyette fizetned mindent. Én simán megmondtam mindegyiknek, hogy fele-fele.
Kommunikációnak hívják ezt a manővert.
Értem èn a dilemmádat, de ha tènyleg szeretnèd nem ezzel foglalkoznál. Boldogan osztanád meg amid van. Gondolom ugyan úgy dolgozik ő is, csak rosszabbul keres. Tehát nem csak èlvezkedik.
Csípj le a fizudból mindíg valamennyit ès teszegesd el, hogy ha rosszul sulnek el a dolgok legyen mozgástered.
Ha egyedül csücsülsz a pènzeden nem leszel boldogabb. De ha megosztod a nyaralások èlmènyeit valakivel akit szeretsz, aki boldoggá tesz, felemel. Akkor igazán nem számít ki fizette. Èn legalábbis nem sajnálnám a páromtól. Főleg ha látom, hogy a maga erejèből megtette amit tudott.
Ez minden csak nem igaz szerelem, ha az lenne nem sajnálná a pénz a párostól főleg úgy, hogy ő is tisztességesen dolgozik. Válthat munkahelyet, tanulhat és lehet később neki is lehetősége jobb fizetésre de ahhoz kellene egy támogató társ, ami te sajnos nem vagy. Nincs-e gond azzal ahogy látod a dolgokat, keress megfelelő anyagi szinte levő part magadhoz, de ne áltasd se magad de pláne ne a párod azzal, hogy szívből szereted. Nem oktatni akartam, ez egy vélemény és meglátás.
Én jelenleg nem tudok dolgozni, de a párom mindent megad anyagilag, segít és támogat, sosem sajnálja a pénzt rám, mert szeret. És ha nekem van, akkor ugyan így én sem sajnálom ha rá kell költenem. Ez a szeretet!
Kétlem,hogy olyan magyon odâig lennél érte,mert akkor nem szálingóznának a fejedben az anyagiak.
De ha mégis,akkor ezt eddig is tudtad,tehát eddig is zavarnia kellett,hogyan mentetek el közös programokra,nyaralásra?Biztos akkor is eszedbe jutott,ki mit fizet.Vagy mindezek még belefértek neki is?Ha meg nem,és te âltál sok költséget,akkor valóban kínos ezt felhozni,mert valójában beleszoktattad ebbe a helyzetbe.
Én nem várnám el,hogy a párom fizessen többet csak mert ő jóval többet keres.Ha nem beszéltetek még róla,akkor lehet ő sem teszi.Sőt az is lehet,hogy emiatt ő is aggódik.De a têmát ígyis-ùgyis meg kell beszélni,nem ùgy van az,hogy majd mindenki amit gondol,aztán vagy kifizette a villanyszámlát vagy nem.Leültök előtte gondolom,és megkérdezheted hogyan gondolta.Ha nem értetek egyet,akkor pedig szóváteszed.
Patthelyzet, nem padhelyzet.
Nem szereted te ezt a pasit, különben nem a pénzen rugóznál, hanem hogy milyen függöny legyen a hálószobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!