Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom össze akar költözni, mi legyen?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy az én fizetésem 3,5x annyi, mint neki. Én megtudnám oldani a dolgot, és bár bízok benne, úgy érzem mindent nekem kéne előteremtenem és ezt nem szeretném. Félek a megélhetéstől, közös kasszát teljesen elutasítom, mikor ő ezeket mind szeretné (és normális is egy komoly kapcsolatban), de én utazgatni, magamra akarom pazarolni a pénz, nem azért tanultam évekig, hogy valakit eltartsak. Bár talán kijönne a sajátjából. Ezt a kapcsolat elején is tudtam fél éve, de annyira megszerettem, hogy nem tudtam elhagyni és most sem tudom. Mit javasoltok? Padhelyzetet érzek, mert lépni nem akarok vele, nélküle viszont megőrülnék, teljes szívemből szeretem és minden együtt töltött percet imádok, de nem vagyok vak, egy színvonalhoz két ember kell. Nem akarom egyedül megteremteni a dolgokat, úgy hogy ő csak élvezkedik. Még ezt nem mondtam el neki, nem is tudom hogy vezethetném fel, hogy ne érezze azt hogy nem szeretem őt eléggé.
Köszi, beszéltem a barátnőmmel, elmegyünk tanácsadásra. Nem, nem akarom veszni hagyni a kapcsolatot és ő sem, megértettük egymást szerencsére, éjjel átbeszéltük, csak megoldásra nem jutunk egyedül.
2019. júl. 10. 11:52
22/30 anonim válasza:
Kezdésnek nagyon jó, gratulálok mindkettőtök hozzáállásához. Sok sikert a jövőben :)
2019. júl. 10. 11:55
23/30 anonim válasza:
Milyen albi kerül 160-ba havonta ott, ahol 120-at keres valaki? Valamit nagyon benéztél...
2019. júl. 10. 11:55
24/30 anonim válasza:
Tehat a parod keres 120at te 420at(3,5x)
Es kb 240 a kiadasotok.
Kompromisszum. Te beleadsz 150et, o belead 90et. Neki is marad 30k, neked marad 270k.
Arra koltod amire akarod. Na nehogy 270k ne legyen eleg. A parod meg keres masik melot ha azt akarja hogy tobb maradjon
Egyszerusitve, te atvallalsz 30kt. Ha az neked nagy aldozat, akkor keress mas valakit, es konyveld el magad egy penzehes bohocnak.
2019. júl. 11. 10:12
25/30 anonim válasza:
Amugy rohadtul erdekel, a tanacsadas huzos dijat is felesben fizetitek? Elvarod hogy adjon bele?
Teljesen felesleges a tanacsadas amugy, ezt meg kellene tudni beszelni.
2019. júl. 11. 10:15
26/30 anonim válasza:
Nem értem miért kell ilyen undorító stílusban letámadni valakit.
Próbálnak közös nevezőre jutni, de ha a közös kasszához még nem érzik elég komolynak a kapcsolatukat akkor ki kell találniuk valamit. És Ők ezen vannak.
Hiába jönnek itt sokan, hogy vállaljon át a barátnője kiadásaiból, és akkor Ő is tud félre tenni. Azt az életszínvonalat akkor se fogja tudni hozni, amit a férfi hoz.
Szerintem ez egy hosszabb folyamat mire itt megtalálják az egyensúlyt (ha megtalálják). Ha kiépül a teljes bizalom, a feltétel nélküli szeretet, ha a férfi is már a nyugodt életre vágyik, nem a kalandokra akkor Ő se azt fogja érezni, hogy eltartja a párját. Egy friss kapcsolatról van szó, érthető ha az emberben még vannak kétségek. Itt a lánynak is bizonyítani kell. Egy kapcsolatnak arra is meg kell érnie, hogy a pénzügyeket közösen bonyolítsák. Sőt, ahhoz is, hogy ne az legyen a cél, hogy csak magára pazarolja a pénzt valaki, hanem a jövőre is gondoljon, megtakarításban is gondolkodjon.
2019. júl. 11. 14:42
27/30 anonim válasza:
Két dolog jut eszembe.
Egyrészt minek neked fiatal barátnő, ha nem tudod eltartani? Gondolom a fizetési különbséget nem kis részben az is indokolja, hogy te előrébb tartasz az életben.
Másrészt semmi szükség a közös kasszára. Fizeted tovább a lakásod, ő belead a rezsibe, megveszi a saját kaját, meg a cuccait, ahogy eddig is és nem turkáltok egymás tárcájában.
2019. júl. 11. 15:24
28/30 anonim válasza:
.
2019. júl. 11. 22:55
29/30 anonim válasza:
Attól hogy lepontozol még nem változnak a tények... :D BP-n kerülnek 160-ba az albérletek és már ott se egy sima 50nm-es panel a 8-on... Ha meg valaki ott 120-at keres havonta az nagyjából a 4 órás munkaidő tescos kosárösszeszedőként. Én azt nem értem, hogy valaki miért akar olyan nővel együtt lenni, aki nem felel meg neki...
2019. júl. 11. 23:37
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, tanácsokat és véleményeket, de végül tényleg egy tanácsadás fogja megoldani a dolgokat remélhetőleg, mert az internet népe bár tud jó tippeket adni, meg szeretném vitatni egy szakértővel. Ezt én fogom állni, ha már az egyik kedves válaszadó megkérdezte, és szoktam rá költeni, kedveskedni neki apróságokkal, meghívni ide-oda, de azt a rendszert nem akarom, hogy én legyek a paliravehető hülye, akit a barátnője vakon vezet és már egy hónapban a második 30 ezres cipőt veszi neki, miközben még eltartja. Szeretem őt és szeretném építeni a kapcsolatot, de ez is apránként megy, nem tudom egyik napról a másikra befogadni, mintha a gyerekem lenne, hisz társak vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!