Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?
60
Vékony vagyok, és macis a pasim
Azért a megcsalásnak lehetnek konkrét okai: vagy mert egy szolga lelkű, bármit bevállalok csak ott ne hagyj típus vagy, esetleg egy frigid, rideg természet. Persze ott van még a nincs ló jó a szamár is, azaz tűzoltásra jó vagy addig, amíg nem jön a nagycsöcsű tankaranka. A férfi igénytelenségnek sincs határa, láttam már ilyeneket.
Egy vékony, szép alakú nő láttán azért a férfiak 99%-nak összefut a nyál a szájában, ez vitán felül áll. Az ilyen nők tényleg a teremtés csúcsai, az élet lottóján megütötték a főnyereményt. Az ismerőseim között bőven van ilyen, jól kvalifikáltak, szellemileg, testileg, morálisan is a toppon vannak. Mondjuk egy hétköznapi hapsi labdába sem rúg náluk, jogosan.
Innen kezdődnek:
Fiatalon rengeteg koplalás melett vékony voltam.Mindent megtettem azért hogy ez így legyen
Nagyon szépnek látom a mai napig a vékony nőket de egy bizonyos kor után már nem sanyargatom magam
Nyílván való hogy a férfiak vonzónak csak a szép vékony lányokat tartják és valahol ez társadalmi norma is.
Ha őszinték akarunk lenni érthető!
66Te ha elégedett vagy csak az számít
Mindenki a maga bőrében a leg szebb
Vékony voltam mindig is, voltam szörnyen sovány és vékony modell alkat. Elöl deszka de hátul popom mindig is volt, max lötyögött rajtam a nadrág.
Én azt tapasztaltam, hogy normális srácoknak is bejöttem, akkor is ha szerintem gáz ahogy kinéztem. Viszont nagyrészt elkerült az utcai inzultációk. Egyik szép barátnőmmel sokszor kikezdtek rátapadtak, kb barmerre jár, neki nagy melle van, biztos kurfa is gondolatmenet miatt.
Szerintem a személyiségem is hozzá járult hogy fosulis korom óta mindig is volt barátom. A vékonyság gimiben ciki, ott ultra ciki, mert 18 évesen fejletlen kislánynak néztem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!