Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
59%
persze, azért csaltak rongyosra nagycsöcsű tankarankákkal :)
2021. szept. 30. 12:18
 62/72 anonim ***** válasza:
95%

60

Vékony vagyok, és macis a pasim

2021. szept. 30. 12:55
 63/72 anonim ***** válasza:
57%

Azért a megcsalásnak lehetnek konkrét okai: vagy mert egy szolga lelkű, bármit bevállalok csak ott ne hagyj típus vagy, esetleg egy frigid, rideg természet. Persze ott van még a nincs ló jó a szamár is, azaz tűzoltásra jó vagy addig, amíg nem jön a nagycsöcsű tankaranka. A férfi igénytelenségnek sincs határa, láttam már ilyeneket.

Egy vékony, szép alakú nő láttán azért a férfiak 99%-nak összefut a nyál a szájában, ez vitán felül áll. Az ilyen nők tényleg a teremtés csúcsai, az élet lottóján megütötték a főnyereményt. Az ismerőseim között bőven van ilyen, jól kvalifikáltak, szellemileg, testileg, morálisan is a toppon vannak. Mondjuk egy hétköznapi hapsi labdába sem rúg náluk, jogosan.

Innen kezdődnek:

[link]

2021. szept. 30. 16:58
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés, mert kb 15 éve még vékonynak szàmítottam, most meg már átlagosnak vagy teltnek, holott a kilóim nem változtak, csak a divat. Tinikoromban még nem is lehetett látni a boltokban xs meg xxs méretet, most meg kb mindenhol. Amúgy elégedett vagyok magammal, a tapasztalat az, hogy a férfiak ízlése kb pont annyira változatos, mint a női formàk. Tökmindegy, hogy valaki hány kiló, milyen magas, mennyire sportos vagy izmos, mennyire sminkeli magát, milyen az arca egy tízfős pasi társaságból legalább egynek bejön és legalàbb egynek nem.
2021. okt. 25. 11:25
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon rengeteg koplalás melett vékony voltam.Mindent megtettem azért hogy ez így legyen

Nagyon szépnek látom a mai napig a vékony nőket de egy bizonyos kor után már nem sanyargatom magam

Nyílván való hogy a férfiak vonzónak csak a szép vékony lányokat tartják és valahol ez társadalmi norma is.

Ha őszinték akarunk lenni érthető!

2022. márc. 8. 08:52
 66/72 anonim ***** válasza:
83%
Elégedett vagyok, de sikerem nincs, a férfiak rondának tartanak :D
2022. márc. 8. 20:41
 67/72 anonim ***** válasza:

66Te ha elégedett vagy csak az számít

Mindenki a maga bőrében a leg szebb

2022. márc. 9. 06:12
 68/72 anonim ***** válasza:

Vékony voltam mindig is, voltam szörnyen sovány és vékony modell alkat. Elöl deszka de hátul popom mindig is volt, max lötyögött rajtam a nadrág.

Én azt tapasztaltam, hogy normális srácoknak is bejöttem, akkor is ha szerintem gáz ahogy kinéztem. Viszont nagyrészt elkerült az utcai inzultációk. Egyik szép barátnőmmel sokszor kikezdtek rátapadtak, kb barmerre jár, neki nagy melle van, biztos kurfa is gondolatmenet miatt.

Szerintem a személyiségem is hozzá járult hogy fosulis korom óta mindig is volt barátom. A vékonyság gimiben ciki, ott ultra ciki, mert 18 évesen fejletlen kislánynak néztem ki

2022. jún. 8. 13:43
 69/72 anonim ***** válasza:
Nekem mindig sikerem volt a pasik al,és én maximálisan elégedett is vagyok ,hogy vékony vagyok.Csak barátnők piszkaltak mindig a sulyommal,hogy, már kórosan vékony vagyok,nem szép,stb stb...172 cm vagyok 60 kg😂Én sose tettem megjegyzést a sulyukra ,pedig van aki 160 magas és 70 kg ..
2022. jún. 8. 17:09
 70/72 anonim ***** válasza:
100%
69, már bocs, de max irigyek a jó alakodra, de 172/60 az hol sovány? BMI index normál tartomány, ne válaszolj ha nem vagy érintett 😂😂🤦‍♀️
2022. jún. 8. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!