Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
55%
30# Akkor is ha bűnronda és zörögnek a csontjai? :))
2021. márc. 27. 19:40
 32/72 anonim ***** válasza:
12%
Igen akkor, írjál privit ha lány vagy és így nézel ki.
2021. márc. 27. 20:11
 33/72 anonim ***** válasza:
34%
Nekem az álomkategória volt a 165/45. Sajnos mindig +10+20kg barátnőim voltak. Képtelenség volt felszedni egy ilyen vékony lányt, ugyanis nekik csak a top pasik tetszettek, ilyenekkel jöttek össze. Gyakorlatilag manapság is ez van, a vékonyság a király kategória belépője!
2021. ápr. 21. 08:05
 34/72 anonim ***** válasza:
35%

33-as, most lehet olyan lányra vágysz, de hamar megunnád, mivel nincs rajta mit fogni.

Egyik pasi sem mondta azt soha nekem, hogy jó alakod van.

Szerinted miért?

Mert nem vagyok elég formás nekik.

2021. ápr. 21. 08:10
 35/72 anonim ***** válasza:
21%
Nálam ez nem divat, hanem egy ösztönös dolog. Nekem sosem jöttek be a nagyobb idomok, konkrétan taszítanak.
2021. ápr. 21. 08:34
 36/72 anonim ***** válasza:
100%

Genetikailag vékony vagyok!

Sokáig próbáltam ellene küzdeni, de aztán rájöttem, hogy felesleges, nem fog sikerülni.

Amióta elfogadtam magam, azóta sokkal felszabadultabb vagyok.

Én személy szerint nem érzem azt, hogy sikerem lenne a testalkatommal, elvégre éveken keresztül azt hallgattam, hogy csontkollekció, anorexiás és társai vagyok. Most már leszarom :DD

168 cm/50 kg.

2021. ápr. 21. 12:20
 37/72 anonim ***** válasza:
22%
36. Te teljesen tökéletes vagy! A vékonyság a férfiaknál egy sors csapás, nem a nőknél.
2021. ápr. 21. 12:31
 38/72 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az álomkategória volt a netto 6-800 ezret kereso pasi. Sajnos mindig 3-400 ezres barátim voltak. Képtelenség volt felszedni egy ilyen jol kereső pasit, ugyanis nekik csak a top NŐK tetszettek, ilyenekkel jöttek össze. Gyakorlatilag manapság is ez van, a jól keresés a király kategória belépője!

Érzed a kettős mércét?

2021. ápr. 21. 13:28
 39/72 anonim ***** válasza:
18%
Mi ebben a kettős mérce?
2021. ápr. 21. 14:16
 40/72 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy Nő megnézi egy férfi tarcáját, rogton rásutik, hogy csak kulsosegre hajt, felszines, meg goldigger. Ha egy pasi teszi ezt....es nem áll le tulsulyos Nővel, aaaaz bem felszines. Rá nem mondjak, hogy slimdigger
2021. ápr. 21. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!