Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?
Nem a csoki, hanem benne a mogyoró.
mi az az IR?
Nem válaszoltál korábbira sem. :(
"mi az az IR?"
IR = inzulinrezisztencia. Kb. a cukorbetegség "előszobája". Remekül fejre tudja állítani a hormonháztartást, valamint van, akit hízásra, van, akit pedig fogyásra "képtelenné" tesz. Mondjuk nekem van más nyavalya is a gebeségem hátterében + a genetika (ektomorf testalkat), mint említettem.
"Az elöl deszka-hátul léc pálcikatest felnőtt nő esetén semmiképp sem vonzó. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy nem is kellek senkinek."
Hány, de hány ilyen nőre írtam rá. Inkább nem jönnek össze még véletlenül sem senkivel, nehogy kudarcot valljon az önigazolásuk. Könnyebb is parasztnak lenni azzal aki érdeklődik felőlük, minthogy a kisujjukat megmozdítsák. Defektes az összes...
Elöl deszka, hátul léc típus vagyok, 165 cm, 47 kg. Edzéssel sikerült izmosodnom, így a fenekem és a combom már tűrhetően formás.
Sokáig nem voltam megbékélve az alkatommal, de az edzés segített, illetve tudatosítottam, hogy nem kell tökéletes instacicának lennem ahhoz, hogy saját magam szeretni tudjam. Miután lett egy kis önbizalmam, mások is észrevettek. Mondhatjuk, hogy sikerem van, igen. Az arcom és a pocsék bőröm igazság szerint jobban zavart mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!