Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

Nem a csoki, hanem benne a mogyoró.

mi az az IR?

Nem válaszoltál korábbira sem. :(

2020. nov. 22. 18:07
 12/72 anonim ***** válasza:
80%

"mi az az IR?"

IR = inzulinrezisztencia. Kb. a cukorbetegség "előszobája". Remekül fejre tudja állítani a hormonháztartást, valamint van, akit hízásra, van, akit pedig fogyásra "képtelenné" tesz. Mondjuk nekem van más nyavalya is a gebeségem hátterében + a genetika (ektomorf testalkat), mint említettem.

2020. nov. 23. 02:05
 13/72 anonim ***** válasza:
30%

Én teljesen jól ellennék egy vékony lánnyal. Mindig is az ilyenek tetszettek. Mindig csodájára járok egy ilyen lányoknak.

[link]

[link]

2020. nov. 24. 19:36
 14/72 A kérdező kommentje:
Ugyan nyilvánvalóan nem lány vagy, de megbocsátom a linkek miatt. Ha már ők nem bújnak elő, maradnak a képek sóvárgásra. Amúgy látom érted mire gondolok, sorstárs. Köszi!
2020. nov. 24. 20:12
 15/72 anonim ***** válasza:
42%

"Az elöl deszka-hátul léc pálcikatest felnőtt nő esetén semmiképp sem vonzó. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy nem is kellek senkinek."

Hány, de hány ilyen nőre írtam rá. Inkább nem jönnek össze még véletlenül sem senkivel, nehogy kudarcot valljon az önigazolásuk. Könnyebb is parasztnak lenni azzal aki érdeklődik felőlük, minthogy a kisujjukat megmozdítsák. Defektes az összes...

2020. nov. 24. 22:29
 16/72 A kérdező kommentje:
Java részt igazad van, de azért nem mondanám, hogy defektes az összes. Kétségtelen, hogy alapvető női tulajdonság, hogy kerülik azokat a helyzeteket, mikor kiderülhet hogy komfortzónás önsanyargató építményük azonnal összedőlhet.
2020. nov. 24. 22:34
 17/72 anonim ***** válasza:
98%

Elöl deszka, hátul léc típus vagyok, 165 cm, 47 kg. Edzéssel sikerült izmosodnom, így a fenekem és a combom már tűrhetően formás.

Sokáig nem voltam megbékélve az alkatommal, de az edzés segített, illetve tudatosítottam, hogy nem kell tökéletes instacicának lennem ahhoz, hogy saját magam szeretni tudjam. Miután lett egy kis önbizalmam, mások is észrevettek. Mondhatjuk, hogy sikerem van, igen. Az arcom és a pocsék bőröm igazság szerint jobban zavart mindig.

2020. nov. 24. 23:46
 18/72 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem kellettem a fiúknak, sok beszólást is kaptam, meg mutogatást hogy túl vékony vagyok, semmi mellem. Nagyon szar időszak volt. Aztán lettem 40 éves, eladósorba kerültem újra és rengeteg pasi ezt az alkatot keresi. Igaz nem vagyok már deszka, a cicim most is miniatűr, mégis tetszik sok férfinak. Ennyire változnak az ízlések?
2020. nov. 25. 12:01
 19/72 anonim ***** válasza:
32%
Ne hülyéskedjetek már. A vékonyat mindenki kívánja, akármilyen ronda feje is van.
2020. dec. 29. 21:40
 20/72 anonim ***** válasza:
31%
Én örülnék a vékonynak, én nehezen hízok, akármennyit eszem, szálkás vagyok, ingatlanügynök. Férfi vagyok, nem vagyok beteg lelkű. Most költözöm Siófokról Budapestre, privátba írhatsz.
2021. jan. 7. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!