Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?
Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?2020. nov. 21. 15:46
51/72 anonim válasza:
46
Borzalmasan vékony lehetsz. Lehet, hogy van melled meg popsid, de akkor is. Én pár centivel vagyok magasabb nálad, 60 kilósan voltam nagyon vékony.
52/72 Barnabas333 válasza:
50es nekem tuti bejönnél. 190cms férfi vagyok 108kiló...
53/72 anonim válasza:
Nekem általában sikereim vannak a testalkatommal, eddig minden barátom szerette az alakom, és hogy vékony vagyok. Én is elfogadom magam. Azt nem. Mondom, hogy meg vagyok magammal elégedve teljesen, de úgy nagyjából elvagyok a testemmel.
Azt viszont nem szeretném, ha valaki a fétise miatt jönne össze velem.
54/72 anonim válasza:
"Én is elfogadom magam. Azt nem."
Elfelejtettem magyarul? Ezt hogy kell érteni?
55/72 anonim válasza:
177 cm vagyok. 48 kgosan is volt baratom. 54 kgosan ismertem meg a férjem . Most vagyok 60 kiló, szültem is. Nem voktam anorexias, de kinézetre borzasztó sovany voltam. Orvostól orvosig vitt anya, de semmi bajom nem volt. Amikor elfogadtam magam így és nem a szülői mércével akkor lett sikerem a pasiknál bár hízni akkor se tudtam.
56/72 anonim válasza:
Nekem pl. a 44-50kg-os nők tetszenek a mai napig is, ez olyan 165cm-hez értendő súly.
57/72 anonim válasza:
Azután vessző jön, csak pontot írt a telefonom helyette.
58/72 anonim válasza:
Otthon nem volt sikerem a hájkultúra miatt, idekinn viszont azonnal találtam párt, a mai napig nem ereszti a "csontos seggem "
59/72 anonim válasza:
163 cm vagyok és 46-47 kg. A maximum súlyom 50 kg volt. Azt ehetek amit akarok és amikor kedvem tartja, heti 2-3szor edzek. Eddig soha nem volt gond a testalkatommal kivéve annál, aki a duci nőket szereti. Mindig sportos, kondis, jóképű szerelmeim voltak, most is az van.
60/72 anonim válasza:
59. Egy vékony nőnek 99% hogy sportos, gyúrós pasija van. Naná! Egy vékony nő a non-plus ultra a női nemet tekintve, egy ilyen hölgy konkrétan olyan férfit választhat, amilyet csak megálmodott! Akik meg beérik apró pénzzel, azok meg meg is érdemlik. A társaságomban a vékony nőknek ultra jól kvalifikált és ultra jóképű párjaik vannak, igazából azon csodálkoznék ha nem ilyenek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!