Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hajlandóak lennétek megváltoztatni a testalkatotokat egy férfiért?
De, nem a férfi kérésére!!!!
Hanem saját magatok miatt.
Túl nagy a méretbeli különbség köztünk, pedig a szeretet meglenne és minden más is.
Igazából magunk miatt, mert így elég érdekesek lennénk egymás mellett.
De szeretem őt.
Na most akkor magam miatt vagy a férfiért? :D
Én jó vagyok úgy, ahogy. Elégedett vagyok a külsőmmel. Ha valakivel összejövök, az azt jelenti, hogy engem nem zavar a másik külseje és nekem nem kínos a másikkal összejönni, vele mutatkozni.
Ha valakinek a külseje nem tetszik AKÁRMI oknál fogva, olyan szinten, hogy kétségbe vonom a vele való randizást, akkor nem megyek el vele randizni.
Innentől kezdve, ha nekem nincs problémám. A pasi komplexusa a méretei miatt nem az én problémám. A pasi problémája az én külsőmmel nem az én problémám, így nem az én dolgom "megoldani" sem.
"Méretbeli különbség" ez mit jelent? Rakatra látok olyan párokat, ahol a pasi kétszer olyan magas, mint a nő, ott szerinted mi a helyzet?
En megtennem a ferfi kedveert, mert tudom, hogy a szexualis vonzalom is nagyon fontos.
Hiaba van szeretet, ha nem kivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!