Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem olyan nőt találni, aki házias, egyből ideköltözne hozzám, szereti az állatokat, nem akar megváltoztatni és szeret úgy ahogy vagyok?
Annyi igényem van, hogy szeressen úgy ahogy vagyok, házias legyen, hogyha van munkája akkor lehetőleg otthon elvégezhető legyen. Nekem is volt olyan munkám szerettem csinálni, remélem az ilyen munkakörökké lesz a jövő. Minden álmom egy olyan nő, aki szeretne hozzám költözni, szereti az állatokat, van egy macskám. Nekem azért lenne fontos, hogy házias legyen, mert nagy teher az életemben, hogy egyedül élek és nincs senkim akivel megoszthatom. Nekem talán az a legfontosabb, hogy ne akarjon megváltoztatni szeressen úgy ahogy vagyok és nagyon örülnék, ha hozzám költözne és az lenne a legjobb, ha otthon elvégezhető munkája lenne.
Belekezdenék a netes társkeresőbe és leírnám ezeket, de nem akarom, hogy úgy érezze, hogy én egy cselédet vagy pótanyát keresek, hanem egy nőt akit szeretek és nem egy karrierista, hanem szeret velem lenni kettesben, eljárunk több fele, nem a munka az élete.
"hogyha van munkája akkor lehetőleg otthon elvégezhető legyen."
Felejtős. Ja és te egy bejárónőt keresel, aha, álmodik a nyomor.
Tanulj meg magadról önállóan gondoskodni, te nagy gyerek.
Aki szeretne is...ahhoz idő kell.
De keresgélj csóró lányok (cigók, intézetből kikerültek,...)között.
Az oszt igen..
De, te bizony cselédet és pótmamát keresel. Azért az elvárni valakitől, hogy semmit ne akarjon vagy tudjon letenni az asztalra, tök oké legyen neki, hogy mindent alád rak és körülötted forog az élete és minden egyes lehetetlen szarságodat tolerálja elég kemény.
Édes Szűz Anya,miért vannak még ilyen férfiak e bolygón?
Kedves Kérdező!
Szerinted egy nő karrierista,ha van rendes munkája? Tudod sokan éveket tanulnak azért,hogy megvalósítsák önmagukat. Sőt igazából élethosszig tanulnak. Én orvostanhallgató vagyok,az a gyermekkori álmom,hogy orvos legyek. Ez a célom,hogy egy nap gyógyítsak. És semmi pénzért és senki miatt nem adnám ezt fel. De ez mellett szeretnék családod. Egy olyan otthont,ahova egy fárasztó nap után hazamegyek és a férjem nem várja el azt tőlem,hogy még az egész háztartást én vigyem. Félre értés ne essék,most is mosok,sütök,kertészkedek,takarítok itthon,de szeretném,ha felnőttként lenne ezekben szintén segítségem.
Már az is gáz, hogy kétszer is leírsz dolgokat egy ilyen rövid szövegben.
Meg, költözzön rögtön?
Gondolom büdösödnek a zoknik
Ha nincs mosógéped, tedd a csap alá, és akár szappannal is kimoshatod.
Te elvegzed a meló 50%át?
Főzől 2 naponta?
Ha teneked nyűg a hazimelo akkor a nőktől miért varod el h annak ne legyen az.
Figyelj ide! Fizess egy bejarononek problema meg van oldva.
Onnastol kezdve meg barmilyen nőd lehet.
Szerintem millió van aki csak otthon szereti mereszteni a sgget.
Nezi a tvt,csinalgatja a körmet,fbkozik.
Hajrá,meg fogod talalni a pàrod.
Milyen otthoni munkara gondolsz neki?
Azt belekalkulaltad h a nők tarsas lények nem szeretnek hazban bezarva lenni igenylik a normalis kollegak tarsasagaat?
Te bizony pótanyukát keresel, hiába állítod, hogy nem. Esélyed szerintem a 0-hoz közelít.
Elmondom, miért.
- Költözzön rögtön: ez esélytelen, nincs az az idióta aki első találkozás után odaköltözne egy idegenhez.
- legyen otthonról végezhető munkája: hát nem tudom neked milyen otthonról végezhető munkád volt, én csak az MLM, telemarketing és társait ismerem, de azt a büdös életbe nem csinálnám.
- házias: ezzel alapvetően semmi baj, de ha ezt így kiemeled nyilván ő vezesse az egész háztartást.
Plusz, szerintem igenis kell hogy a társunkon kívül másokkal is legyünk, pl irodában. Kellenek a mindenféle ingerek. Online társkeresés esetén nem fogsz olyan jőt találni aki belemegy a feltételeidbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!