Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy fiú jóképű már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú jóképű már úgy beszélhet veletek ahogy akar?

Figyelt kérdés

Egyik gyerek 17 éves, beismerem a nyomába sem érek olyan jóképű, irtó gazdag, meg minden...Mno lényeg, hogy láttam, amint egy csomó lánnyal csetel. Ezzel még nem is volt gond, csak irigykedni tudtam rajta, de mikor beleolvastam észrevettem, hogy félreérthetetlen módon sértegeti, szívatja, enyhén csúfolja őket. Gondoltam, hogy a lányok észreveszik oszt odébb állnak, de hát gyúródtak a fiúért. Én szó szerint kiakadtam. A múltkor egy lány még azért sértődött meg, mert rossz kislánynak neveztem.

Nem azt mondom, hogy állandóan nyálasnak, meg papucsnak kell lenni, de egy párbeszéd egy lány meg egy fiú közt azért nem a lány szívatásán kéne alapuljon.

A lányok 16 és 18 év közöttiek voltak.

2009. júl. 30. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem biztos nem. Illetve egyszer biztos. Aztán már nem lesz neki mivel úgy beszélgetni. Azért álljon már meg a menet, attól h valaki jóképű és gazdag, attól még tudja , hogy hol a helye velem szemben. Egyébként nem érint a probléma, az általad leírt egy egoista f.aszkalap és ahol ezek honosak, én arrafele nem járok.
2009. júl. 30. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy nagyon helyes srácot, akibe teljesen belezúgtam, és rengeteg csaj oda van érte, és msnen rám írt néha - nagyon örültem neki, hogy sok csaj úgy odavan érte, és Ő mégis velem msneznik, és még utlgatásokat is kaptam, hogy bejövök neki...:D egyszercsak azt veszem észre, hogy leolt.:S Lehülyéz, leriban*coz, stb. Rögtön vissza szóltam neki, hogy mi a franc van? Aztán visszaadtam neki, és letiltottam. Azóta Ő is letörölt msnről, és én is Őt. Személyesen pedig úgy teszünk, mintha nem ismernénk egymást. Miután leoltott, utána még pár hónapon át szenvedtem miatta, de mostmár kezd leüllepedni az utána való vágyam. Tudom, hogy egy paraszt, b*nkó, faszf*j, mégis érzek iránta még valamit.:( De próbálok nem törődni vele.

Szóval velem nem beszélhet úgy, ahogy akar, bármilyen jól is néz ki... csak sajnos van, mikor későn vesszük észre, mi csajok, hogy a srác egy paraszt.:S

17/L

2009. júl. 30. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha engem sérteget bárki is akkor elküldöm a jó édes anyukájába, tök mindegy milyen jóképű.
2009. júl. 31. 01:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

hát, az ilyet a buta , megalázkodó lányok engedik.

egyrészt nekem nem is tetszenek a tipikus "jó pasinak" nevezett férfiak. ha mégis egy ilyen nyomul, simán elküldöm a k.rva anyjába, ha úgy beszél velem, ahogy írtad...

(volt már erre példa, és megkaptam a naaagyon nagy sértést: "beképzelt p*csa vagy"- jót nevettem :D)

2009. júl. 31. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!