Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem olyan nőt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem olyan nőt találni, aki házias, egyből ideköltözne hozzám, szereti az állatokat, nem akar megváltoztatni és szeret úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

Annyi igényem van, hogy szeressen úgy ahogy vagyok, házias legyen, hogyha van munkája akkor lehetőleg otthon elvégezhető legyen. Nekem is volt olyan munkám szerettem csinálni, remélem az ilyen munkakörökké lesz a jövő. Minden álmom egy olyan nő, aki szeretne hozzám költözni, szereti az állatokat, van egy macskám. Nekem azért lenne fontos, hogy házias legyen, mert nagy teher az életemben, hogy egyedül élek és nincs senkim akivel megoszthatom. Nekem talán az a legfontosabb, hogy ne akarjon megváltoztatni szeressen úgy ahogy vagyok és nagyon örülnék, ha hozzám költözne és az lenne a legjobb, ha otthon elvégezhető munkája lenne.

Belekezdenék a netes társkeresőbe és leírnám ezeket, de nem akarom, hogy úgy érezze, hogy én egy cselédet vagy pótanyát keresek, hanem egy nőt akit szeretek és nem egy karrierista, hanem szeret velem lenni kettesben, eljárunk több fele, nem a munka az élete.

2019. nov. 15. 16:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De én nekem akkor is házias nő kell, aki szereti az otthon melegét és imádja ezt csinálni. Nyilvánvalóan nem fogok összeilleni egy olyan csajjal akinek a munkája az élete, nekem se az. Tudjátok én munkaellenes is vagyok és egyenlőségpárti. Akkor lennénk igazán szabadok, hogyha mindenki azt csinálhatná amit szeretne. De mit tapasztalok... Egész nap gürcölnek a kis fizetésért mivel legtöbben még az átlag keresetet se keresik meg. Ha jóléti modellünk lenne én eskü a klasszikus modellbe is benne lennék. Tudjátok mi a baj? Nincs forradalmi hangulat. Nem hiszem el, hogy senkinek se nyílik ki a bicskája azért, hogy itt nincs Nyugat Európai színvonal. Pedig lehetne, elszámoltatni az összes oligarchát jól megadóztatni a felső-közép osztálybelieket, hogy aztán megteremtsük a teljes középosztálybeli színvonalat, hogy legalább Németország színvonalon éljünk. Ezt kéne tenni! Nagyon szívesen eltartanám én az egész családot, ha lenne erre lehetőségem.

De most, hogy ez a helyzet ezért gondoltam, hogy tök jó lenne egy olyan nővel összejönni, akinek otthoni munkája van, ide ül a gépem elé megnyitja mondjuk az excelt és abba dolgozik. Előző munkám ilyen volt csak sajnos megszűnt. Ha nem lesz ez a mostani munkám, akkor megint otthon elvégzendő munkát fogok keresni.

Amúgy bocsi azért, hogy nem vagyok házias típus, sajnálom, hogy engem nem hoz örömbe a főzés, takarítás, jó szoktam ezeket csinálni, de van mikor a sírás tör rám :D hát van ilyen, de vannak dolgok, amik engem tesznek boldoggá. Nem vagyunk egyformák.

2019. nov. 15. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
2019. nov. 15. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Haver esélyed sincs,max.felszedsz egy tudatlan,lusta,pénzéhes libát.

Sok nő szintén nem szereti ezeket csinálni. Ha szerinted egyenjogúság van,akkor mi a szarnak nem emeled fel azt a rohadt söprűt,mosod el az edényeket és vasalod az ágyneműt?

Teremts magadnak olyan körülményeket,hogy fizetni tudjál egy takarítónőt.

2019. nov. 15. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Minden nő álma egy nyomi, aki elbőgi magát, ha mosogatni kell. Jesszus.
2019. nov. 15. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod, én lennék álmaid asszonya :D

Otthonról dolgozom, mondhatni házias vagyok, hiszen elvégzem a házimunkát, bár nem szeretem csinálni, de muszáj, mert disznóólban sem szeretnék élni.

Imádom az állatokat, 4 macskával élünk. Ja, én költöztem a férjemhez, de csak azután, hogy ő vett egy lepukkant házat és EGYÜTT felújítottuk. Igen, én is hordtam a sittet és gletteltem a falakat, és ő is. Keményebb dolgok ezek, mint a mosogatás meg a portörlés, de erős volt, és nem sírta el magát, hogy meg kell mozdulni :D

Nem akarom nagyon forgatni a kést a szívedben, hogy egy ilyen főnyeremény (számodra) mint én vagyok, miért foglalt, de azért még elárulom, hogy nem vagyok éppen csúnya sem, odafigyelek magamra, egészségesen eszem, járok fodrászhoz is, nem nagyképűségből mondom: tényleg jól nézek ki.

De egy ilyen rinyagép, mint te, akinek pótanyuci után sír, akkor se kellene, ha utánam dobnák :D

Én nem nyalom ki senki s€ggét, és nem is tolerálom a másik hulye szokásait sem. Én is hajlandó vagyok változni, hogy önmagam lehető legjobb verziója legyek, elvárom ezt a páromtól is. Szerintem nem okoz neki gondot, mert ennek ellenére feleségül vett önszántából.

Szóval bocs, de az álomcsajod már foglalt :D

32N

2019. nov. 15. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanulva az előző kapcsolataimból felállítottam 1 kisebb listát a pontok között pedig ott van az, hogy nem vagyok hajlandó cseléd lenni a férfi számára. Közös háztartásban mindenkinek ki lesz osztva mit fog csinálni,egyik héten pl én főzök a másik héten a barátom. Ha nem tetszik neki lehet kaját rendelni mert a kis ujjamat se fogom megmozdítani. Fontos a házimunka de azt nem csak én fogom egyedül művelni.
2019. nov. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!