Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják annyian, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják annyian, hogy "menekülök"? Miért akarnak megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Aszexuális vagyok. Nem igénylem sem a szexet, sem a szerelmi kapcsolatot. Itt is tettem már fel kérdést erről régebben, mikor még ismerkedtem a fogalommal, és néhány közeli barátommal is beszélgettem már róla, és azt tapasztalom, hogy ilyenkor szinte mindenki nekiáll játszani a pszichológust, folyton azt kapom, hogy biztos csak menekülök ezek elől a dolgok elől, mert félek tőlük, és hogy ennek van valami lelki oka, amit meg kellene oldani, blabla... Nem érti meg senki, hogy nekem így jó, és nincs szükségem párkapcsolatra, nem igénylem, nem érzem jól magam benne. Ez mitől menekülés? Ennyi erővel akkor a homoszexuálisok is menekülnek az ellenkező nem elől? Vagy mi ez a hülyeség? Valaki magyarázza már el nekem. Miért nem értik meg az emberek, hogy én én szeretnék maradni, jól érzem magam így, és nem akarok "normálissá" válni?

2016. máj. 29. 14:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én is aszexuális vagyok és én sem tudom megérteni, hogy miért nem tudják elfogadni, hogy így születtem és én így vagyok boldog.
2016. máj. 29. 14:36
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
elfogadtam
2016. máj. 29. 14:41
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Nevetségesek vagytok, nincs olyan hogy aszexuális.
2016. máj. 29. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted miért nincs?
2016. máj. 29. 15:12
 5/17 anonim ***** válasza:
9%
Mert melegvérű emlősök vagyunk, kódolt szaporodási készséggel és hajlandósággal :), mindenkit megmozgat valaki, legfeljebb tiltott gyümölcs vagy elérhetetlen az illető.
2016. máj. 29. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos engem semmi nem mozgat meg. :D
2016. máj. 29. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
De igen.
2016. máj. 29. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet, hogy a libidóm lecsökkent nulla közeli állapotra. :D

Én egyáltalán nem érzek semmi féle késztetést a szexre.

2016. máj. 29. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Időszakos áramköri zavar, visszatér :)
2016. máj. 29. 15:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gond, hogy mindig is így volt. :D
2016. máj. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!