Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a pasik, hogy különleges vagyok, akkor miért nem tudok megváltoztatni egy nőcsábász pasit?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 14:39
1/9 anonim válasza:
mert annyira azért nem vagy az
2/9 anonim válasza:
Senkit nem tudsz megváltoztatni, aki nem akar megváltozni.
3/9 anonim válasza:
Ha igazán különleges vagy, akkor olyasvalakit kellene választanod, aki értékeli ezt, nem pedig elvárni olyantól, aki erre nem képes.
4/9 anonim válasza:
Nem tudsz senkit megváltoztatni, csak saját magadat. Miért vagy akkora tök, hogy egy nőcsábász pasival esz a fene?
5/9 Sunshinedoll válasza:
Mert ez nem egy hollywoodi film. Nem tudsz megváltoztatni egy pasit sem. Tudom, hogy sok lány, nő szeretné elhinni, hogy de ők elég különlegesek ahhoz... nem vagy.
6/9 anonim válasza:
XD ez a fránya megváltoztatás. és ha téged akarnak megváltoztatni az milyen?
7/9 anonim válasza:
Annyira különleges nem lehetsz, mert te is a férfiri bancokra buksz, mint a többi lány.
8/9 anonim válasza:
Nem különleges vagy hanem hiszékeny ha ezt beveszed...
9/9 anonim válasza:
Azért vagy vele, hogy megváltoztasd? Ha meg akarod változtatni, akkor nem ő kell neked! Ez egy általánosság!
Sokan vagytok naivak, -hogy szépen fogalmazzak csak- akik abban a hitben élnek, hogy majd én leszoktatom dolgokról!
Ha nem sikerül, reklamáltok milyen sz.r az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!