Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban ilyen különleges látvány egy lány szoknyában?
Direkt nem úgy írtam, hogy nö, mivel 21 vagyok, ès kb 16-nak nézek ki.
Tegnap egy fekete miniszoknya volt rajtam (olyan "pörgös", nem az a testhez álló), meg egy sima rózsaszín rövidujjú. Rengeteg pasi megbámult, ketten megkérdezték, van-e barátom, a kollégám kíváncsi volt, randira megyek-e ilyen csinosan. Bejött hozzám munkába egy volt csoporttársam, és: "Huh, te nagyon csinos vagy, láttalak én már így?"
Nyáriruha sokszor van rajtam, szoknyáim ezen kívül mondjuk nincsenek.
Valóban ilyen különleges látvány egy lány szoknyában?
szerintem te voltál különleges...
Pl nekem volt egy kollgám aki mindig szoknyában volt, szerintem feltűnt volna, ha nadrágban van, pedig nem szoktam nézni ezt...csak tudod hirtelen más a kép amit látsz és keresed a "hibát"...
Lehet nem csak a szoknya tette, hanem szabadabbnak érezted magad :) és más volt a kisugárzásod...
22F
Hát általában a férfiak ilyenek...amúgy én is hasonló gonddal küzdök, leginkább a kis termetem, és kislányos arcom miatt.
Múltkor én is szoknyát vettem(magas derekú volt, kicsit testhez álló, de nem mini).
Ahogy mentem az utcán, észintén észrevettem, hogy sokan megbámultak, de a legcikibb egy biciklis férfi volt, aki annyira nézett, hogy szembe ment a forgalommal és neki ütközött az autónak.Szerencsére nem történt semmi, mert jó, ha 20-al ment kocsi. Viszont én csak ezután nevetni tudtam :D Hihetetlen, hogy egy ruhadarabtól mennyire másképp kezdenek el nézni, viselkedni az emberek.
Manapság sajnos már az, mivelhogy gyakorlatilag minden fiatal lány farmergatyát hord. :(
Én is örömmel tekintek egy szoknyás lányra, ha véletlenül összefutok vele, csak sajna 40 éves kor alatt nemigen látok ilyen lányt/nőt, legalábbis felénk nem. :( Én pedig a koromnál fogva nem nagyon dicsérgethetek egy középkorú hölgyet, mert lehet hogy félreértené. Persze azért magamban megjegyzem, hogy milyen csinos és nőies. :) 24/f
Mintha csak én írtam volna:) ezt én is megkapom ha hasonlóan öltözködöm. Egy ismerősöm meg is jegyezte, teljesen más a kisugárzásom szoknya csini felső-nadrág póló kombinációba.
Szerintem fogadd le, örülj hogy fiatalabbnak nézel ki, legalább is én így fogom fel, még ha sok helyen személyit kell megmutassak a korom miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!