Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják annyian, hogy "menekülök"? Miért akarnak megváltoztatni?
Akkor gyári hibás vagyok valószínűleg. :D
Én simán elvagyok szex nélkül is, egyáltalán nem érzem meg a hiányát.
' Mert melegvérű emlősök vagyunk, kódolt szaporodási készséggel és hajlandósággal :), mindenkit megmozgat valaki, legfeljebb tiltott gyümölcs vagy elérhetetlen az illető.'
Ja nem unják még azok akik folyton ezzel jönnek? Már az állatok között is bizonyítottan létezik homoszexualitás és a szaporodási ösztönök hiánya is. Persze ott ezek az egyedek meghalnak és nem adják tovább a génjeiket, de attól még léteznek. Tehát felesleges az állatokkal kapcsolatba hozni ezt az egészet és velük példálozni. Én pl találkoztam olyan kutyával akivel be akartam fedeztetni az enyémet de teljesen levegőnek nézte, többször, órákon keresztül, legfeljebb játszott vele. Erről ennyit.
Kérdező egyszerűen azért tartják furának, mert ők nem így éreznek és megdöbbentő számukra, hogy valaki más. Ha te szeretsz valamit akkor, akárhogy is próbálod elfogadni, mégis furának tartod legbelül, hogy másoknak ez semmit sem jelent vagy egyenesen undorodnak.
Amúgy meg aki szerint nincs aszexualitás, az biztos sokkal okosabb mint a sok szakértő, orvos és egyebek, akik megállapították, hogy van. :)
Amúgy a kérdező nem csak aszexuális, de ezek szerint aromantikus is, durva mi?
Példa az elérhetetlenségre, mert az én szukám sem engedett senkit magához soha, pedig szép kort megélt, de neki éppen hogy én voltam a szerelme, lakáskutya volt, szinte 24 órás emberközelséggel, mert dolgozni is járt velem, teljesen másként szocializálódott mint a "szabad" fajtársai.
Csányi Vilmos etológus szépen ír erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!