Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehy csajozos férfit hogyan lehet megváltoztatni?
olyan nyújtasz neki az ágyban, amit soha nem felejt el. ha tanácsot kérsz, írj.
24/L/prosti
Sehogy. Az #1 válasz meg vicc. Szakítottam azzal a nővel, akivel tökéletesen passzoltam az ágyban, mert ez nem volt elég mindenre. Elég sok ismerősöm járt már így.
Hercegnőcske, ébredj fel. Ez nem egy tinifilm. Nem te leszel az, aki megváltoztat valakit.
A #2 válaszadó válasza a jó. Kérdező, nézz szembe a tényekkel: ha egy fószer bármilyen nőt megkaphat, nem fogja eggyel beérni. Miért is tenné? A változatosság gyönyörködtet! Esze ágában sincs egynél lehorgonyozni életfogytig, családot alapítani, meg ilyesmik. Amíg megteheti, addig hajtani fogja a nőket.
És valóban: hiába gondolod azt, hogy majd belédszeret, és megváltozik, nem fog menni. Az összes előtted lévő is mind ezt hitte...
Szerintem is kicsi az esely, hogy te leszel, de sok sikert.
Engem se sikerult eddig egy csajszinak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!