Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Öszinte pasi vagy csajozós szövegü jön be nállatok?
Őszinte. Elegem van a játszmázásokból.
21L
Őszinte az nem jön be nekik. Ezt én is tapasztaltam, meg ismerőseim is, olyanok is, akik olyan tipikus "jó pasi" kinézetűek.
Éppen arról beszélgettünk pár hete, hogy már nem működik a kedvesség, és az őszinteség a csajozásnál. Szinte minden nőnek az kell, hogy külföldi nevű fúdemenő cégnél vagy mánáger, és 2 másodperces köridőid vannak a hungaroringen a fullextrás 1000-es sportmotoroddal, és a merci/bmw/bentley (vagy ilyesmivel), és ez után 12 órán keresztül elégíted ki a sikítva összeroskadó modelleket mert akkora casanova vagy. :D
Legalább is ezt hiszed, és be is magyarázod magadnak.
Gondolod te...
De még egyszer sem lettem sem átejtve, sem megcsalva...
Attól, hogy te hiszékeny és hülye vagy...nem biztos, hogy mindenki az!
Kitartást!
;)
Bár nem nekem szólt, szerintem nem kellene személyeskedésbe kezdeni. Hamár a felnőtt kategóriában vagyunk, nem próbáltok meg most az egyszer tisztelettel beszélni a másikkal?
Ma úgy tűnik mindenkinek nagyon melege van és alap, hogy úgy beszélnek egymással, mintha a kutya seggéből húzták volna elő a másikat. Bár ebben a kategóriában ez úgy látszik általános, de ma még nem ittam elég kávét, szóval kényszert érzek, hogy felhívjam erre a figyelmet. (bocsi az offért)
Ebben teljesen igazad van!
De, már nem tudtam ellenállni annak, hogy lealacsonyodjak erre a szinte, mert a héten ez már a sokadik bicskanyitogató reagálás volt egy-egy válaszra...
(Lehet érdemes lenne kiiktatni azt az oldalt, manapság, már... egyre kevesebb értelme van. Csak a fröcsögés megy, meg a trollkodás.)
Nem gondolom, tudom, ismerem a magadfajtát.
Persze hogy nem lettél átejtve, és megcsalva, mert valószínűleg egy hozzád hasonló embertől már előtte elmenekült mindenki. Na olvass még egy kis ezobiowellnesst :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!