Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennél jobb csajozós duma a plázában? 43F
A célpont egy 40+ szőke volt, aki a 3. emeleten bújkált az éttermi szinten és textelt vagy fél órán keresztül (biztos az új pasijával) hétköznap de 11-kor.
Majdnem ezt mondtam neki: "Helló, nem tudná megmondani mi a Telenor ügyfélszolgálat száma?"
De ezt nehéz folytatni és szexualizálni úgyhogy inkább kssban maradtam...
Ennél valami jobb, ilyen helyzetben?? köszi
Juuj ez de kínos...gáz duma. Hallod tes, 43 évesen azért tudjunk már megszólítani egy nőt. Vagy most akarod elkezdeni tanulgatni?
"Leszólítás 1.lecke"
Mar az is eleg ciki, hogy eszerint fel oran at megfigyelted.
Ha megtetszik egy lany, miert nem mesz egyszerüen oda es mondasz barmit, ami spontan eszedbe jut! Kedves, öszinte mosoly:
"Szia, ... vagyok. Iszol velem egy kavet?" Nem hinnem, hogy ennel jobban kellene bonyolitani.
10 evvel fiatalabb vagyok...
Ti odamentek egy egy nőhöz, zaklatni, aki bújkál a pláza egyik leg eldugttabb helyééééén????? Normáááális??????
Én csak azért űltem szembe vele hogy titokban megigyak egy nem a pázában vett sört, és felhívjam a Telenort. Azért figyeltem meg mert pont szemben volt amíg ittam a sört.
Ezt láttam: nem néz ki jól de meg lehetne xxhgz. Nem is néz ki rosszul. Az a tipikus elvállt kategória. Azért nem ment magától értetődően a megszólítás, mert nem nagyon volt belőle sikerélményem. Pl elkezdem gyorsan beszélni, dadogni, és olyan magas lett a hangom úgyhogy nem is lehet érteni amit mondok. Adrenalin színtem +400% és mintha gyomron is vágtak volna. A válasz általában: "Bocs mi van?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!