Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt az elterjedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt az elterjedve hogy csúnya és anyagi gondokkal küzdő férfinak nem lehet nála sokkal jobb barátnője amikor a jó humor és duma miatt erre sok ellenpélda van?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 18:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%
Mert sírni sokkal könnyebb, mint tenni az ügy érdekében.
2017. jún. 4. 18:12
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Mert a GYK egy hortobágyi délibáb csupán.
2017. jún. 4. 18:13
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Mert a jó nők nem erre típusra buknak.
2017. jún. 4. 18:14
 4/27 anonim ***** válasza:
40%

Mert a sok sza.....rházi nem képes felfogni hogy egy férfinek nem a kinézete számít hanem a mondanivalója.

Meg ahogy említette a humora, de azért hozzátenném hogy mindezekkel el lehet jutni egy pontig de ha valaki anyagilag mindíg a padlón van az azért komoly kapcsolatra ne számítson.

2017. jún. 4. 18:14
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert aki a boldog, az nyilván nem fog itt panaszkodni.

Engem is zavar a sok sírós kérdés, de azt gondolom te sem számoltad meg, hogy hányan NEM írtak ki ilyet. :)

2017. jún. 4. 18:17
 6/27 anonim ***** válasza:
38%

Légyszi, még hússzor írd ki ugyanezt a kérdést. Köszi!

Még mindig ugyanaz a válasz: AZÉRT, MERT EZT TAPASZTALJÁK.

Ha azt látom, hogy a csúnya és anyagi gondokkal küzdő férfi ismerőseim még 20-30-40 évesen is szüzek, akkor hazudjak? Ha azt látom, hogy a nálam korrektebb srácok nem kellenek egy lánynak sem, nálam mérföldekkel jobb szöveggel, akkor miért hazudjam, hogy nincs így?

A jó humorral és dumával miért lenne önmagában sikeres valaki a társkeresésben, ha ugyanezt a nála jobb adottságokkal rendelkezi is simán kirázza a kisujjából? Stand up comedyseket keresnek a nők vagy mi?

Kíváncsiságból régebben kipróbáltam valamit az oldalon. A hasonló kérdéseknél ráírtam 1-2 nőre, akik azt állították, hogy nem számít a külső. Jól elbeszélgettünk a többséggel és pár levélváltás után jött a kép vagy facebook profil csere. Direkt egy átlag alatti külsejű srác profilját vagy képét küldtem el. Az eredmény? Senkit sem érdekelt a jó szöveg, a kép láttán mindenki eltűnt. Fájdalmas az a szintű álszentség, amit itt egyesek lenyomnak.

Az is teljes logikátlanság, hogy aki ilyeneket állít, az sikertelen és frusztrált. Van barátnőm, sosem volt a csajozással gondom. Ettől még nem vakultam meg és látom a társkeresésben sikertelen ismerőseimet. De nyugodtan ellehet menni a férfiakkal beszélgetni egyet. A JÓL KINÉZŐ FÉRFIAK IS UGYANEZEKET MONDJÁK.

2017. jún. 4. 18:31
 7/27 anonim ***** válasza:
azért mert nem mindenkinek van jó humora és dumája.
2017. jún. 4. 18:36
 8/27 anonim ***** válasza:
76%
Csúnyaként jó humorral és dumával nőt felszedni...egész érdekesen kezdődik ez az esti mese, már kíváncsi vagyok a csattanóra. :)
2017. jún. 4. 19:15
 9/27 Diavolino44 ***** válasza:
53%

Azert mert az elobbi kategroria, latszik, s konnyebben kapnak csajt, addig a masodik kategoriat bizonyitani kell. S az nem 5 perc.

Ha en 20-30-40 evesen szuz lennek s zavarna, tuti kernek segitseget. Ha az lenne, a vilagszemleletem, hogy a csajoknak a kulso szamit, akkor, tuti megtennek mindent, hogy ki legyek gyurva, + trendi oltozkodes,+ haj.

Ha a penz, akkor tuti, elkezdenek Programozonak tanulni, azzal Magyarorszagon is lehet jol keresni. S akar sajat vallkozasba is kezdeni.

A duma+ humor ami a legnehezebben fejlesztheto, de evek alatt, ha valaki sokat szocializalodik, s utana nez, mik azok a tulajdonsagok, amivel egy vonzova tesz egy ferfit. Azzal, is revbe lehet erni.

2017. jún. 4. 19:16
 10/27 Diavolino44 ***** válasza:
48%

#6 ne nevetessd mar ki magad, a jo szoveg es duma eloben tesztelheto, de meg neten keresztul is. Ha tenyleg nagyon jo vagy, lesz eredemeny, csak ugyesen kell csinalni. Ezek szerint a te szoveged nem volt annyira jo.

Ismertem egy sracot, profilkep nelkul ismerkedett, s minden heten randizott, ugy, hogy, a csajok nem lattak rola egy kepet se.

2017. jún. 4. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!