Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt az elterjedve hogy csúnya és anyagi gondokkal küzdő férfinak nem lehet nála sokkal jobb barátnője amikor a jó humor és duma miatt erre sok ellenpélda van?
#10: Nem nevettetlek, a tapasztalatom írtam. Furcsa, hogy amíg nem látták "rólam" a képet, addig jó volt a szövegem.
Nem, nem lesz önmagában semmi eredmény attól, hogy valakinek jó a humora és jó a szövege. Írtam: Ezt rengeteg jó adottságokkal rendelkező ember is lazán hozza.
Az általad ismert srác esetéhez hasonló helyzetet vázoltam ám. Annyi a különbség, hogy az általad ismert srác jól nézett ki és ezért randiztak vele a jó szövege után, míg az általam létrehozott emberkénél a jó szöveg nem volt elég.
Bármit mondtok, tapasztaltam csomószor barátaim körében, hogy a férfi eléggé csúnyácska és tök átlagos kedves barátnője van. Itt is sok hitetlennek küldtem már ezekről a párokról képet és utána ámultak vagy nem válaszoltak, mert ezzel beismerték hogy valami tévedtek.
Sokszor azzal van a baj hogy sablonos átlagos ismerkedést tudják csak produkálni, úgy nyilván nem lesz barátnőjük....
#15: Jellemzően ez szokott lenni. Így megoldják a napi frusztráció levezetését és még önbizalmat is nyernek, hogy megmondták a tutit.
#16: Nem sipálokok, csak viccesnek tartom. Tudom, tudom, nem te pontoztál le. Sose pontoz le senki, senkit. Csak jöttél és pont akkor esett le egy csomó válasz százaléka. Szíves elnézésed kérem.
Örülök, hogy gyk-n rendszeresen megtudhatja mindenki, hogy nem megy neki a szövegértés. A fogalmazásaim mindig a legjobbak voltak az osztályban, a magyar érettségimen az életrajzok bemagolásával vesztettem egyedül pontot és blogot írok. De rossz a szövegértésem... Köszi, legalább tudom, hogy min kéne javítanom! :D
A kérdés nem sok buta tévhitről szólt, hanem egyről... ami nem tévhit és nem csak itt van elterjedve. Ezáltal dőlt is az állításod.
#17: "Bármit mondtok, tapasztaltam csomószor barátaim körében, hogy a férfi eléggé csúnyácska és tök átlagos kedves barátnője van. Itt is sok hitetlennek küldtem már ezekről a párokról képet és utána ámultak vagy nem válaszoltak, mert ezzel beismerték hogy valami tévedtek. "
Ha van saját tapasztalatod és nem érdekel másé, akkor mégis miért kérdezed másét? Miért teszed fel újra és újra ugyanazt a kérdést? Ha te vagy az, aki régebben nekem is küldött képeket, akkor igazából nincs is miről beszélnünk. Az általad küldött képekkel kapcsolatban az rémlik, hogy egyetlen párnál volt kicsit jól kinéző a srác, az összes többinél átlagos volt. Ráadásul, az egyik lány kifejezetten rosszul nézett ki.
Hű, te aztán tudsz érvelni, elmondod, hogy nem tévhit, csókolom. Ha te ezt mondod, akkor biztos úgy is van, nem kell tovább kérdezősködni. :D
A tanítónéni meg örülhet a szép fogalmazásaidnak, mennyi vagy te, 6?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!