Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt az elterjedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt az elterjedve hogy csúnya és anyagi gondokkal küzdő férfinak nem lehet nála sokkal jobb barátnője amikor a jó humor és duma miatt erre sok ellenpélda van?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 18:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Nekem több nem túl helyes (próbálok diplomatikus lenni) ismerőseim van, akik tényleg jófejek, humorosak, intelligensek és jó jellemű emberek, na nekik mindig volt klassz kapcsolatuk.

De sajnos sok olyan embert is ismerek akik csak azt hazudják maguknak hogy ők normálisak és jó társaságok, de belül rothadnak. (kb olyanok mint az itteni sírós brigád). Persze ők is mindent a gonosz nőkre fognak, miközben nekik legalább átlagos de inkább átlag feletti, normális cuki, rendes, hűséges, lány kellene, aki persze elfogadja minden fasz.ságukat, mert hogy ők megváltozzanak...na az ki van zárva.

2017. jún. 4. 22:52
 22/27 anonim ***** válasza:
26%

#20: Nem csak én mondom, hanem rengetegen. Pont ezért született ez a kérdés is. Érveljek? Menj el egy szociológushoz és megteszi. De érvelhetek akkor is, amikor Kaposvár-Pécs környékén jársz. Kiülhetünk bármelyik térre megnézni, hogy hány párra igaz az, hogy csúnya a srác, de szép a barátnője. :) Minden ilyen páros után fizetek egy ezrest.

Ja, 6 vagyok...

2017. jún. 4. 23:05
 23/27 anonim ***** válasza:
A többség sztem azt írta, hogy kevés rá az esély, ami igaz. Vannak ellenpéldák, de nem olyan baromi sok, hogy ki lehessen jelenteni, hogy simán lehet. (plusz a kérdést kiírók ált. sztem nem olyan nagydumások, mert ha azok lennének, alapvetően nem lenne gondjuk a csajozással, mert mire eljutnának addig a korig/pontig, hogy csajozni kéne, már van rá esélyük).
2017. jún. 6. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Miért van elterjedve az égről az, hogy kék? Ugyanez.

Akinek meg nem tetszenek az ilyen kérdések, van egy fantörpikus ötletem: NEM kell olvasni. Ha meg kötekedni jöttök ide, ne csodálkozzatok, hogy kapjátok a mínuszokat. Mint most tőlem is.

Get a life.

2017. jún. 14. 16:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez nem itt van elterjedve. Ez a valóság.
2017. okt. 7. 22:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Mert ez az igazság.

Jó humorral és nagy dumával te nem váltasz ki egy jóképű vagy gazdag pasast ugyanis ha a barátnőd félmilliós arany nyakláncot akar, azt te humorral meg nem szerzed. De akinek sikerült, az szóljon, kíváncsi lennék hogy csinálta.

"Mert sírni sokkal könnyebb, mint tenni az ügy érdekében."

Igen biztos jókedvükből csinálják...

És mégis mit kéne tenniük, amit még nem próbáltak. Kifejtenéd?

"Azért, mert itt javarészt csak szánalmas, nyomorult, szerencsétlen férfiak vannak, akik ahelyett, hogy magukba néznének, inkább a nőket szapulják. Nyomik."

Ti választotok a férfiak közül, úgyhogy ez igenis a ti hibátok. Akkor is, ha neked nem tetszik. Mellesleg téged teljesen jogosan szapul mindenki, mert életképtelen ostoba véglény failtroll vagy. De nagyon ostoba. Adtam én is neked a mínuszt.

"Azért vartyognak,mert ők juszt is bomba csajt akarnak és egy szép nőt kvázi csak státuszszimbólumnak tekintenek,de olyan szinten,hogy attól még a szép,de buta nő is menekül."

Ez meg úgy ahogy van, baromság, remélem tudod. Neked is ment a mínusz.

2018. okt. 30. 02:30
 27/27 anonim ***** válasza:

azért, mert nagyjából ez az igazság, kérdező

nemhogy sokkal jobb barátnője, de semmilyen barátnője nem lesz, és ezen nem segít se a jó humor, se a duma

a mai nők bő 80 százaléka a pénzen kívül semmit nem tekint értéknek - ha nem lógnak a nemzetibankok a zsebedből, levegőnek vagy nézve

a pénzes pasasok pedig egyszerre 4-5 nőt is szédítenek, neki a megcsalás is el van nézve...hiába, pénz beszél ugye...

#1 kisapám, akkor mondd a tuti megoldást, mit kéne tennie

jaaa hogy az már nem megy, csak a kötekedés...értem én

jól megmondtad a nagy semmit, kongratyülésön!

#4 ezt majd akkor meséld, kisapám, ha a kigyúrt Pumped Gabó-hasonmások jönnek ide panaszkodni, hogy nem találnak párt

mert érdekesmód nekik mindig jut nő, egyszerre több is gyakran, hogy is van ez?

jaa, hogy ostobaságot írtál!

mondjuk nem tudom, mit csodálkozol, a hozzád hasonló ténytagadó elmebetegektől még értelmes gondolatot nem olvastam soha itt

#5 ha zavar, nem kell őket olvasni, nem tudom, mi a fenének regisztráltál fel egyáltalán, ha nem akarsz segíteni

(költői volt a kérdés, nyilván jókorákat rúgni a földön fekvőbe az nagyon jó)

#10 aha, én meg hallottam valakiről, aki látott valakit, aki olvasott valakiről, aki ismert valakit, aki meggazdagodott az MLM-ből...

csalimeséket én is ki tudok találni, csak sajnos egy szó sem igaz belőle

#13 azért szapulják a nőket, kisapám, mert a hozzád hasonló kivagyi, gőgös, legalja ostoba némberek ezt érdemlik

a hozzászólásod remekül mutatja, kisapám, mi a baj a nőkkel

úgyhogy ne hőbörögjél, mert teljesen jogosan kapod a savazást

ostoba paresnyákov proli

#16 mindketten tudjuk, mi a valóság, csak neked nem esik jól beismerni, kisapám, helyette ujjal mutogatsz a férfiakra és szidod őket mint a bokrot

mintha a PÁRkapcsolat nem 2 emberen múlna ugye...

szerintem kussolj el, de igen sürgősen

#19 senki nem akar bomba csajt, kisapám, a probléma az, hogy már a ronda bányarémeknek is akkora igényeik vannak, mint a bomba csajoknak, szimplán csak azért, mert több a férfi, mint a nő

ezt pedig mire alapozva állítod, hogy aki nem görcsöl rá, annak összejön?

tudod is igazolni valamivel, vagy csak eldurrantottál egy buta közhelyet, és reméled hogy igaz lesz?

#20 már megint te???

kisapám, érveket majd akkor kérjél számon másoktól, ha a te érvkészleted 100 százaléka nem szalmabábból meg ostoba fröcskölődésből áll

addig pedig fogjad a pofádat befele, mert irritáló a tömény ostobaság ami ömlik belőled

tőlem is kapták a mínuszt ezek a fogyatékos gyöptégla idióták, honnan szabadult ide ennyi szefós? szabadnapos a főorvos a zártosztályon???

2019. szept. 25. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!