Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
89%
Akármilyen alkatom lenne, nem viselnék el egy fetisisztát.
2020. nov. 21. 15:51
 2/72 anonim ***** válasza:
92%
Genetikailag vékony vagyok. Vannak formáim, de nyilván kisebbek. Elégedett vagyok magammal, de a családom állandóan piszkál, hogy túl sovány vagyok. A férfiaknak tetszem, úgy veszem észre, rengetegen szeretik a nagyon vékony nőket (nem is értem ezt). Amikor tini koromban anorexiás voltam, akkor is voltak rajongói az alkatomnak...
2020. nov. 21. 16:14
 3/72 anonim ***** válasza:
65%

Eléggé vékony vagyok, nem hiszem, hogy ez bármelyik férfinak is őszintén tetszene.

(159cm 45 kg)

Sosem volt sikerem ezzel a testalkattal, volt párkapcsolatom, de nem állnak értem sorba a férfiak.

2020. nov. 21. 16:16
 4/72 anonim ***** válasza:
82%
Kórosan sovány vagyok; 170 cm, 47-48 kg. Genetika + eü. problémák. Sosem tudtam, nem tudok, nem is fogok tudni megbékélni vele. Az elöl deszka-hátul léc pálcikatest felnőtt nő esetén semmiképp sem vonzó. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy nem is kellek senkinek. Jó esetben levegőnek néznek, rosszabb esetben láthatóan taszítom őket. Leszámítva egy-egy "nem 100-as" fazont, akiknek érthető módon nem örülök - szerintem senki nem szeretne partnerének vagy párjának egy zavart alakot. Ki tudja, mi lakozik még abban, aki képes kifejezetten erre az alkatra gerjedni... Nem is szeretném megtudni.
2020. nov. 21. 16:40
 5/72 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekel túlzottan. :)
2020. nov. 21. 19:10
 6/72 anonim ***** válasza:
82%
163 cm vagyok és ehhez 45 kg. Nincs különösebb sikerem a férfiaknál, sokszor megkapom, hogy túl vékony vagyok. Magamnak viszont így tetszek, nem akarok elhízni.
2020. nov. 21. 20:50
 7/72 anonim ***** válasza:
90%

Pasi vagyok, de szerintem egy no akkor is vonzo, ha jol erzi magat a boreben, es nem a hatalmas mellektol vagy muszajtol lesz az . Kisugarzas kerdese, legyen az vekony vagy husis.

Vekony pasi vagyok, nagyon sok nonek nem tetszik, aminek hangot adnak, de jol erzem magam, egeszseges vagyok, nem parazok ezen.

2020. nov. 22. 10:17
 8/72 anonim ***** válasza:
62%

163 cm vagyok 48 kg voltam világ életemben most az utóbbi 1.5 évben végre feljott 8 kg így most 56 kg vagyok. Sose volt gondom a pasizassal nagyon sok férfinak bejottem most meg főleg.. Igy 56 kg osan sokkal formásabb vagyok kerekebb a fenekem nagyobb lett a mellem és a combom is.. Sokkal noiesebb lettem :)

Igyatok lányok sok kakaót az a titka (nekem bejott), 😉 29N

2020. nov. 22. 16:32
 9/72 anonim ***** válasza:
74%
Bocsi, de szerintem inkabb a kor, es nem a cukros. En is nemreg, 28-30 evesen hiztam eloszor ugy, hogy mar nem vagyok novesben.
2020. nov. 22. 16:34
 10/72 anonim ***** válasza:
77%

8: Ó, én csokiból is nagyon simán megeszek egy táblát egyszerre. Mit sem ér, csak az arcom lesz ragyásabb tőle. Pedig nyáron töltöttem a 29-et én is, tehát elvileg ideje lenne látszania. Hát, esetleg az IR-nek b*sz oda még jobban, ami mondjuk már pont nem érdekel, majd emelünk a metforminon...

(4)

2020. nov. 22. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!