Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?
Eléggé vékony vagyok, nem hiszem, hogy ez bármelyik férfinak is őszintén tetszene.
(159cm 45 kg)
Sosem volt sikerem ezzel a testalkattal, volt párkapcsolatom, de nem állnak értem sorba a férfiak.
Pasi vagyok, de szerintem egy no akkor is vonzo, ha jol erzi magat a boreben, es nem a hatalmas mellektol vagy muszajtol lesz az . Kisugarzas kerdese, legyen az vekony vagy husis.
Vekony pasi vagyok, nagyon sok nonek nem tetszik, aminek hangot adnak, de jol erzem magam, egeszseges vagyok, nem parazok ezen.
163 cm vagyok 48 kg voltam világ életemben most az utóbbi 1.5 évben végre feljott 8 kg így most 56 kg vagyok. Sose volt gondom a pasizassal nagyon sok férfinak bejottem most meg főleg.. Igy 56 kg osan sokkal formásabb vagyok kerekebb a fenekem nagyobb lett a mellem és a combom is.. Sokkal noiesebb lettem :)
Igyatok lányok sok kakaót az a titka (nekem bejott), 😉 29N
8: Ó, én csokiból is nagyon simán megeszek egy táblát egyszerre. Mit sem ér, csak az arcom lesz ragyásabb tőle. Pedig nyáron töltöttem a 29-et én is, tehát elvileg ideje lenne látszania. Hát, esetleg az IR-nek b*sz oda még jobban, ami mondjuk már pont nem érdekel, majd emelünk a metforminon...
(4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!