Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
17%
Mert olyan kifejezés nincs, hogy slimdigger.
2021. ápr. 21. 14:52
 42/72 anonim ***** válasza:
95%
Hat ezaz! Kettősmérce
2021. ápr. 21. 14:59
 43/72 anonim ***** válasza:
26%
Mind a kettő ugyanolyan felszines dolog.
2021. ápr. 21. 15:01
 44/72 anonim ***** válasza:
20%
Az emberek többsége felszínes és buta, ugyanolyan műanyag, mint amilyen műanyag világban élik a műanyag életüket. Persze általában mindenki a világ közepének érzi magát ettől függetlenül, majd amikor ezek a brutál méretű egók összecsapnak a negatív minőségükben, megkapod a mindennapok valóságát. Innen nézve a felszinesség egy elfogadott dolog, de ha már a felszínességet említed... A világon minden semleges, pontosan az egó határozza meg az előjelet. Sajnos napról napra, évről évre egyre jobban növekszik ez a negatív töltet, de már világszinten. Nem hiába tart ott az emberiség ahol. Gyűlölködni, megvetni sokkal egyszerűbb mint együttérzést, empátiát tanúsítani. A felszínesség nem ott kezdődik hogy valaki a csinos nőkre, jóképű pasikra hajt. A felszínesség már gyerekkorban rossz példaként ivódik be, a social media, a mainstream media, a politika is csak ezt erősíti. A gyk nem felszínes? Ha nem a mézes-mázas lőzungokat írja valaki, ha le meri írni valaki az ízlését, gondolatait, az máris felszínes, bunkó, patkány stb. Az ítélkezés nem felszínes? Én pl. a vékony, 45-50kg körüli nőket szeretem. Ezért én már felszínes is vagyok, mert mivel te 70kg vagy, sértve érzed magad. Az egód közbeszól, "ne hagyd magad"... Számít az, hogy kinek mi vagy ki tetszik? Na ezek azok a romboló energiák, amik szépen lassan tönkreteszik, és valójában felszínessé, megcsömörlötté teszik az életet.
2021. ápr. 21. 15:59
 45/72 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék felszedni 3-4 kg-t, ezért elkezdtem súlyzós edzéseket csinálni. Vannak, akiknek pont így tetszem(157 cm 47 kg), de a felsőtestem elég csontos, nem szeretem. És azért jellemzően a pasiktól is azt kapom, hogy nem ártana pár kg-t felszednem. Bezzeg mikor volt rajtam pár kg, akkor meg az volt a bajuk😂A legtöbb férfinek semmi sem jó, magukkal nincsenek kibékülve, ezért másokat kritizálnak.
2021. jún. 14. 10:35
 46/72 anonim ***** válasza:
92%

176 cm 45 kg 16/L

nem talalkoztam meg nalam sovanyabbal, nagyon nagy szerencsem van hogy ennek ellenere is van mellem es seggem. persze nem nagy egyik sem, de formas vagyok ahhoz kepest. sosem volt panasz a testemre vagy barmi problemam, engem zavar csak.

2021. jún. 14. 15:06
 47/72 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, már bocsi, de neked nagyon durva testképzavarod lehet, ha 14-es BMI-vel szerinted van melled meg segged. Konkrétan csont és bőr lehetsz, csak másnak látod magad a tükörben, mint a valóság. Bár 16 évesen még biztos változni fogsz, de azért egyél rendesen, mert ez alapján anorexiásnak tűnsz.
2021. jún. 14. 15:15
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

47es

szivesen kuldok kepet az alakomrol.. hidd el nem mostanra fogadtam el ezt a tenyt amit irok. és bocsi *19/L

2021. jún. 14. 15:33
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
163 cm vagyok és általában 47-48 kiló. Nekem tetszik az alakom. Nincs nagy cicim sem, mégsem volt gondom a pasizással sosem,mindig sok férfinak tetszettem,most is. Szerintem nem ezen múlik.
2021. júl. 7. 21:46
 50/72 anonim ***** válasza:
71%

19-nél nem jutottam tovább.

("Ne hülyéskedjetek már. A vékonyat mindenki kívánja, akármilyen ronda feje is van.")

Én 180 cm-hez 60 kiló voltam. BMI 18,5. Ez az egészségesnek tekinthető legalja.

Nem ronda a fejem.

Soha nem volt sikerem a férfiaknál.

[link]

2021. júl. 7. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!