Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok! Sikeretek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valakinek éppen ez jön be, miközben ti szívesebben gyarapodnátok súlyban vagy vonalakban? Van köztetek olyan, aki szélsőségesen sovány, anorexiás, de legalábbis skinny? Ez egyfajta divat vagy fétis is tud lenni. Így már megbékéltek vele vagy amúgy sem jelentett gondot?

2020. nov. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
28%

nem nem. cukrosat soha, pláne fiatalon, mert finom kis diabéteszed lesz 30 évesen.

Korral fog a kiló is jönni, ne görcsöljetek ezen.

2021. jan. 7. 16:28
 22/72 anonim ***** válasza:
42%

Tök szépek a linkelt csajok. (Én lány vagyok...és igy néztem ki) aztán jott az IR, és felszedtem 30 kg.ot most 75 80 kg vagyok. Ami érdekes, hogy akkor csak a csóró lúzer pasik találtak meg, most meg mindenki megnéz az utcán....és a szerelem is megtalált...

De baromira szeretnék visszafogyni, de az istennek nem sikerül :( sokkal jobban ereztem magam ugy a bőrömben. Uh. aki vekony genetikailag az becsulje meg nagyon!

2021. jan. 7. 20:10
 23/72 anonim ***** válasza:
35%

"Ami érdekes, hogy akkor csak a csóró lúzer pasik találtak meg, most meg mindenki megnéz az utcán..."

Gusztustalan felfogásod van.

Hát igen, a külsőség magával hozza az egoizmust is.

2021. jan. 8. 08:37
 24/72 anonim ***** válasza:
51%
Mármint mi ebben az egoizmus? Pont, hogy nem érzem magam jól így....ezért furcsa.
2021. jan. 8. 22:22
 25/72 anonim ***** válasza:
96%
167 cm és 45 kiló vagyok. Nem gondolom, hogy probléma lett volna , több éves kapcsolataim voltak. Sokszor hallom hogy sovány vagyok, de azok akik mondjàk, olyanok akiknek a véleménye nem érdekel.
2021. jan. 18. 08:06
 26/72 anonim ***** válasza:
86%
Sokáig elégedetlen voltam az 50 kg-mal. Be is szóltak hogy túl vékony vagyok. Aztán mióta felszedtem vagy 10 kg-t úgy hogy semmi háj nicns rajtam, eléggé meg vagyok elégedve magammal. (171 cm vagyok)
2021. jan. 18. 11:25
 27/72 anonim ***** válasza:
85%

Vékony testalkatú vagyok. Az utóbbi másfél évben sikerült raknom magamra egy kicsit, így mentem fel 63 kgre a 176 centimhez.

Addig 54-56 kg között mozogtam, ami ehhez a magassághoz elég kevés. Persze fenekem, mellem nem volt, sikeresen sem annyira a fiúk között, mint a formásabb lányoknak. De nem panaszkodom, akkor ismertem meg a mostani páromat is aki nem a testalkat alapján választott.

Most, hogy sikerült híznom kicsit jobb èrzès, végre van fenekem :)) a mellemmel viszont nem vagyok elégedett. Számomra, női szemmel is a formásabb alak a nőies, nem csodálkozom ha a férfiaknak is az jobban tetszik. 24n

2021. jan. 19. 11:40
 28/72 anonim ***** válasza:
88%
168 cm-hez max. 45 kg voltam, hát nem én voltam a férfiak kedvence. Így is elkeltem, de az az igazság, hogy csak azóta ragadnak rám a pasik, mióta szültem egy gyereket és rajtam maradt annyi plusz, hogy most már 52-54 kg vagyok és egy kis mellem is van végre. Most meg már mire megyek ezzel?
2021. márc. 27. 13:19
 29/72 anonim ***** válasza:
23%

Ezek szerint, korábban kellett volna szülni. 😅

Egyébként, ezért vallom, hogy minél vékonyabb nőt érdemes elvenni. A korral amúgy is 10-ből 9 ember hízik (a férfiak is szépen hájasodnak), a nők a szülés miatt pedig főleg. Így, a vékony nőből a szülés után lesz kívánatos nő, míg az eleve husi valakiből csak még husibb lesz.

2021. márc. 27. 18:18
 30/72 anonim ***** válasza:
25%
Húú, de elfogadnák egy 45 kilós barátnőt...
2021. márc. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!