Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! Sikeretek van a testalkatotokkal vagy elégedetlenek vagytok?
nem nem. cukrosat soha, pláne fiatalon, mert finom kis diabéteszed lesz 30 évesen.
Korral fog a kiló is jönni, ne görcsöljetek ezen.
Tök szépek a linkelt csajok. (Én lány vagyok...és igy néztem ki) aztán jott az IR, és felszedtem 30 kg.ot most 75 80 kg vagyok. Ami érdekes, hogy akkor csak a csóró lúzer pasik találtak meg, most meg mindenki megnéz az utcán....és a szerelem is megtalált...
De baromira szeretnék visszafogyni, de az istennek nem sikerül :( sokkal jobban ereztem magam ugy a bőrömben. Uh. aki vekony genetikailag az becsulje meg nagyon!
"Ami érdekes, hogy akkor csak a csóró lúzer pasik találtak meg, most meg mindenki megnéz az utcán..."
Gusztustalan felfogásod van.
Hát igen, a külsőség magával hozza az egoizmust is.
Vékony testalkatú vagyok. Az utóbbi másfél évben sikerült raknom magamra egy kicsit, így mentem fel 63 kgre a 176 centimhez.
Addig 54-56 kg között mozogtam, ami ehhez a magassághoz elég kevés. Persze fenekem, mellem nem volt, sikeresen sem annyira a fiúk között, mint a formásabb lányoknak. De nem panaszkodom, akkor ismertem meg a mostani páromat is aki nem a testalkat alapján választott.
Most, hogy sikerült híznom kicsit jobb èrzès, végre van fenekem :)) a mellemmel viszont nem vagyok elégedett. Számomra, női szemmel is a formásabb alak a nőies, nem csodálkozom ha a férfiaknak is az jobban tetszik. 24n
Ezek szerint, korábban kellett volna szülni. 😅
Egyébként, ezért vallom, hogy minél vékonyabb nőt érdemes elvenni. A korral amúgy is 10-ből 9 ember hízik (a férfiak is szépen hájasodnak), a nők a szülés miatt pedig főleg. Így, a vékony nőből a szülés után lesz kívánatos nő, míg az eleve husi valakiből csak még husibb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!